Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ја отворив темата што ја предложи, одлична идеја.

Ha-ha-hahah! Onak, se e podlozno na stareenje: amortizacija, abenje, gubenje na energetskata mok.....
No nikoj nema predrasudi prema ona sto se koristi vo Svedskata, Hrvatskata... ambasada. Ona sto go montiraat vo mnogu apartmani, brand firmi i osobeno hoteli.... Ona sto koristi dzudzeto "losko" (jas taka si go vikam) drugite Horhe - nasiot predsedatel.... Za ladenje no i mnoooogu se koristi za zatopluvanje: klimatici multi ili kakvi ne invertori od najpoznatite brendovi: Mitsubishi, Daikin, Fujitsu.... ne velam deka ne se podlozni na stareenje, no se prasuvam kolki Mitsubishi Electrics ke si dozvoli da proizveduva uredi koi brgu ja gubat energetskata mok (efikasnost).... Neznam zosto ne smetas deka so dva vakvi "Japanca" nemozes da grees cel stan od ~70/m2 ? Eventualno uste eden konvektor od 750W za kupatilo (WC) koj minimalno bi go zgolemil budzetot za zagrevanje, bidejki tamu ne se potrebni permanentno 22-3 stepeni.

Можам да замислам што оценка ќе му дајт за инат твој :pos: ,а мојт и по негови чекори да тргнит ,u planine :pos: .

Да не влезе во некој бар и да почне да вика ОПШТЕСТВО, ОПТШЕСТВООО. И на крај ќе заклучи дека Иосоно врска немал со коментарот за сцената и реченицата, они баш си биле логични и на место..:pos::pos::pos::pos:
Jonze ноу хард филингс ..:)

Јонзе vs Иосоно......Clash Of The Titans :)

Многу нови теми бе денеска. Ајде ерлија.

И мене у глава ми се врти една тема одамна ама не знам колку и како би функционирала. Тема за филмови според вистинска приказна, добро е да ги издвоиме

И мене у глава ми се врти една тема одамна ама не знам колку и како би функционирала. Тема за филмови според вистинска приказна, добро е да ги издвоиме

И јас имав нешто слична идеја. Ако се сложат модераториве нека отворат една.

Има теми кои мислиш дека ќе функционираат ама нема. И обратно, очекуваш многу а има толку малку постови на некоја друга.
Отвори ја темата, мислам дека нема слична, уствари сигурен сум :).

127 hours.

10 od 10.

Filmot go ocenuvam samo za glumata, (za druga rabota ne mozam, deka sve e toa veke sluceno i nesto realno, ne e izmisleno pa da ocenam idea :)) a James Franco e ebano perfekten akter, moze se da izigra, se.

Ima nekoi motherfucking-ebano-awesome landscapes :) edvaj cekam da izleze blu-ray snimka, filmot po vtor pat za kratko vreme ne planiram da go gledam, ama pejsazhite se nesto... Mene so DVDSCR snimka mi izgledaa super, so blu-ray priceless.

127 hours.

10 od 10.

Filmot go ocenuvam samo za glumata, (za druga rabota ne mozam, deka sve e toa veke sluceno i nesto realno, ne e izmisleno pa da ocenam idea :)) a James Franco e ebano perfekten akter, moze se da izigra, se.

Ima nekoi motherfucking-ebano-awesome landscapes :) edvaj cekam da izleze blu-ray snimka, filmot po vtor pat za kratko vreme ne planiram da go gledam, ama pejsazhite se nesto... Mene so DVDSCR snimka mi izgledaa super, so blu-ray priceless.
Конечно да иам ист став со тебе .
Него ме интересира на анкетата кајгана избира најдобар филм,како имаше пред време гласано за филмов :pos: ? Давор ванаби :pos:

Ne be, od trejlerot, rezhiserot i akterot toa :) prikaznata site ja znaevme.
Така мислиш,ево јас на пример ни трејлер немав глеано,ниту појма немав дека Франко глуми,ниту знаев дека нешто за Арон,само ради Дени Бојл го гледав и не згрешив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom