Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.089
- Поени од реакции
- 62.234
Ја отворив темата што ја предложи, одлична идеја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можам да замислам што оценка ќе му дајт за инат твој,а мојт и по негови чекори да тргнит ,u planine
.
И мене у глава ми се врти една тема одамна ама не знам колку и како би функционирала. Тема за филмови според вистинска приказна, добро е да ги издвоиме
Има теми кои мислиш дека ќе функционираат ама нема. И обратно, очекуваш многу а има толку малку постови на некоја друга.И мене у глава ми се врти една тема одамна ама не знам колку и како би функционирала. Тема за филмови според вистинска приказна, добро е да ги издвоиме
Многу нови теми бе денеска. Ајде ерлија.
Можда е тоа, но сепак одлични теми и одлични идеи деновивеБорба за модераторство е или заебанција?
Шала.
Конечно да иам ист став со тебе .127 hours.
10 od 10.
Filmot go ocenuvam samo za glumata, (za druga rabota ne mozam, deka sve e toa veke sluceno i nesto realno, ne e izmisleno pa da ocenam idea) a James Franco e ebano perfekten akter, moze se da izigra, se.
Ima nekoi motherfucking-ebano-awesome landscapesedvaj cekam da izleze blu-ray snimka, filmot po vtor pat za kratko vreme ne planiram da go gledam, ama pejsazhite se nesto... Mene so DVDSCR snimka mi izgledaa super, so blu-ray priceless.
Конечно да иам ист став со тебе .
Него ме интересира на анкетата кајгана избира најдобар филм,како имаше пред време гласано за филмов? Давор ванаби
![]()
Така мислиш,ево јас на пример ни трејлер немав глеано,ниту појма немав дека Франко глуми,ниту знаев дека нешто за Арон,само ради Дени Бојл го гледав и не згрешивNe be, od trejlerot, rezhiserot i akterot toaprikaznata site ja znaevme.