Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.623
Него ми текна нешто -
пошо да не се залетуваат членови што го немат гледано и да не им се расипе да се отвори посебна тема која отом потом би го менувале насловот ,како таа темата со споредбите.
чист пример-
темата гласи Buried , па Black Swan ,па сеа Во дивината.
Добра идеја, утре ќе ја размозгам и ќе направиме некој концепт...

--- надополнето ---

Шала на страна, барем бев ли блиску до она за што е филмот?
Да го гледаше подобра рецензија немаше да напишеш :pos:
Туку кога ќе го пуштиш земи еден нотес до тебе, напиши наслов I Hate IOsono! и фаќај белешки. И Јонзе кога ќе слушне ќе го гледа филмов :pos:

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Никој не можеше да сфати за што е филмот без да го гледа :pipi:
Жал ми е за него само бидејќи испадна погрешно то во шо веруваше и некако за џабе му беше целата филозофија да оди во дивината и целата авантура. Освен тоа и две-три добро реплики, филмот ми беше по прилично досаден.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Добра идеја, утре ќе ја размозгам и ќе направиме некој концепт...

--- надополнето ---

Да го гледаше подобра рецензија немаше да напишеш :pos:
Туку кога ќе го пуштиш земи еден нотес до тебе, напиши наслов I Hate IOsono! и фаќај белешки. И Јонзе кога ќе слушне ќе го гледа филмов :pos:
Можам да замислам што оценка ќе му дајт за инат твој :pos: ,а мојт и по негови чекори да тргнит ,u planine :pos: .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.623
Ја отворив темата што ја предложи, одлична идеја.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Можам да замислам што оценка ќе му дајт за инат твој :pos: ,а мојт и по негови чекори да тргнит ,u planine :pos: .
Да не влезе во некој бар и да почне да вика ОПШТЕСТВО, ОПТШЕСТВООО. И на крај ќе заклучи дека Иосоно врска немал со коментарот за сцената и реченицата, они баш си биле логични и на место..:pos::pos::pos::pos:
Jonze ноу хард филингс ..:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јонзе vs Иосоно......Clash Of The Titans :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Многу нови теми бе денеска. Ајде ерлија.

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
И мене у глава ми се врти една тема одамна ама не знам колку и како би функционирала. Тема за филмови според вистинска приказна, добро е да ги издвоиме

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И мене у глава ми се врти една тема одамна ама не знам колку и како би функционирала. Тема за филмови според вистинска приказна, добро е да ги издвоиме
И јас имав нешто слична идеја. Ако се сложат модераториве нека отворат една.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Има теми кои мислиш дека ќе функционираат ама нема. И обратно, очекуваш многу а има толку малку постови на некоја друга.
Отвори ја темата, мислам дека нема слична, уствари сигурен сум :).

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
127 hours.

10 od 10.

Filmot go ocenuvam samo za glumata, (za druga rabota ne mozam, deka sve e toa veke sluceno i nesto realno, ne e izmisleno pa da ocenam idea :)) a James Franco e ebano perfekten akter, moze se da izigra, se.

Ima nekoi motherfucking-ebano-awesome landscapes :) edvaj cekam da izleze blu-ray snimka, filmot po vtor pat za kratko vreme ne planiram da go gledam, ama pejsazhite se nesto... Mene so DVDSCR snimka mi izgledaa super, so blu-ray priceless.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
127 hours.

10 od 10.

Filmot go ocenuvam samo za glumata, (za druga rabota ne mozam, deka sve e toa veke sluceno i nesto realno, ne e izmisleno pa da ocenam idea :)) a James Franco e ebano perfekten akter, moze se da izigra, se.

Ima nekoi motherfucking-ebano-awesome landscapes :) edvaj cekam da izleze blu-ray snimka, filmot po vtor pat za kratko vreme ne planiram da go gledam, ama pejsazhite se nesto... Mene so DVDSCR snimka mi izgledaa super, so blu-ray priceless.
Конечно да иам ист став со тебе .
Него ме интересира на анкетата кајгана избира најдобар филм,како имаше пред време гласано за филмов :pos: ? Давор ванаби :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom