Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ми текна вчера одеднаш дека нема подобар лик во бившата Југословенска кинематографија од Среќко Шојиќ.

И за увреду стог Дарвила ќеш да одговараш :pos:

Ѓубре... а ви знате моје поштење :pos:

Македонскиот теренс малик

Влече некој корени( :icon_mrgr: ) ама еден што видов пред некој месец плукнат малик беше хаха сакав да го застанам ама ај :pos:

Нека не ми се налути дечкото не е потсмевање или нешто слично само ради режисерот е фрката

10285-1424733864-d1a7640c89eee2c59354bedfe02842cf.jpg

MV5BMTUzNjQzNjYyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTU5MDYyNQ@@._V1_SX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg

Незнам дали некој поназад го има постирано...

Dumb and Dumber To 2014 1080p BrRip x264 YIFY

Знам дека ќе се разочарам од филмов, ама ај ќе го гледам :angel:

Незнам дали некој поназад го има постирано...

Dumb and Dumber To 2014 1080p BrRip x264 YIFY

Знам дека ќе се разочарам од филмов, ама ај ќе го гледам :angel:

Мене не ми беше толку лош, само што е доста сличен со првиот во некои сцени.
Замижи на таа со папагалите. :D

Зашо бе, шо му фалеше?
Мислам дека чим веќе одеа на карта емоции и љубовна приказна, барем да не расплакаа поштено :) Вака ни знам шо правел Хокинг во меѓувреме, ни пак приказната личеше убедливо. Бледо сценарио, за човек кој не знае многу за животот на Стивен Хокинг (ко јас) ќе мисли човекот два збора не знае да сврзи за вечера.

the wedding ringer најјака комедија што ја имам изгледано у задње време(y)
истово си го реков и јас после гледање на филмов.

Туку оние што ми рекоа да го гледам Le Trou, да ми пратат торент од филмот во ПП, ама да не биде снимкана од 5гб нешто до 1.8гб ако има. :D

Ај објективно настрана хејтот и хајпот за 50 шејдс оф греј:
Единствено нешто што треба да го знаете за филмов е дека има реплика во филмов што гласи:
"I fuck.Hard."

Тоа е тоа.
Ако ова ви звучи дебилно филмов ќе го хејтате ептен.
Ако ова ви звучи секси, најверојатно нема да го хејтате.

:toe:

Единствено нешто што треба да го знаете за филмов е дека има реплика во филмов што гласи:
"I fuck.Hard."

Тоа е тоа.

Кoлку пaти гo изгледa? :icon_lol:

"I fuck.Hard."

Тоа е тоа.

Ако си го гледал Basic Instinct (кецот!), репликава ќе ти биде пичкин дим.

Долго време ја немаше достапно, еве ја пак, УА ШНАЈДЕРИ, 8 епизоди за 100 години филм, со царот Гаврош и најјакиот прераскажувач на филмови, Рамуш! :D 7ма епизода најзакон, шо би се рекло, устав.

Јас мислам не требаше да чепкаат таму. Нил Блогкамп или како и да се викаше го направи оној Дистрикт 9 и не беше лош филмот, ама не знам како би се снашол со Alien, особено кога креаторот на чудовиштето почина минатава година.

Јас мислам не требаше да чепкаат таму. Нил Блогкамп или како и да се викаше го направи оној Дистрикт 9 и не беше лош филмот, ама не знам како би се снашол со Alien, особено кога креаторот на чудовиштето почина минатава година.

Me hajnpna tipot poso proektov se vlecese nekoe vreme vise.. i ne se nafakase da go prai osven ako ne bide sve po negovo, bez studio pressure, negova zamisla i mislam deka toa bese i problemot so prodolzenijata na Alien, sakaa sablonski da se vadat, a kecot i dvojkata bea bas toa sto se barase, novo, kreativno, rizicno..

A jas use cekam prodolzenie i od Districnt 9, poso vise kasnat so godinata. :D

Па и Ридли Скот гледам снима Прометеј 2-ка.

Neka prai :D mene mi e ok i kecot, mnogu mi e interesna prikaznata i sve povrzano okolu toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom