Абе шо е ова ти мислиш ќе ти веруваме на збор. Ова е сериозен клуб бе, земи пиши нешто.А бе мене гледан ми е, само не ми се пишува нешо..пиши му 8ца од мене. Следен кој ќе предлага?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе шо е ова ти мислиш ќе ти веруваме на збор. Ова е сериозен клуб бе, земи пиши нешто.А бе мене гледан ми е, само не ми се пишува нешо..пиши му 8ца од мене. Следен кој ќе предлага?
Јас полагав вчера, викендов.@Goodfella , @Хоуп , @Васил МКД , @Corvus , @Zarniwoop , @Донев , @dejan_k - уште 3 дена имате за Mononoke.![]()
7/10
Океј филмче, стандардна Џибли анимација, супер музика, добра приказна.
Не знам зошто се викаше Princess Mononoke though, Wild Boars или The Curse можеби се посоодветни имиња.
Мислам дека малку му е поминато времето, загарантирано подобар би ми бил да го глеав порано/коа бев помал.
Многу гадни тоа демонот/тентаклите.
1. МИ ПРЕЧИ
2. ОК Е
3. МИ ПРЕЧИ
Ама знам дека полагаше, и дека ќе го гледаше викендов, може и си го гледала, ама јас морам... Sorry.Абе аман...![]()
Над твојот пост имам пишано дека го гледав и дека му стаив 7Ама знам дека полагаше, и дека ќе го гледаше викендов, може и си го гледала, ама јас морам... Sorry.![]()
Упс...Над твојот пост имам пишано дека го гледав и дека му стаив 7
Многу сакаш да ме тагнуваш, нели?![]()
@Вокерка е на ред! За прв пат предложува филм во клубот, и избра еден кој е навистина нешто ново тука: прво, затоа што е доста редок, второ, затоа што веројатно е новиот рекордер со најмал број на гледачи во светот - само 104 гледачи на IMDB и само 8 на Letterboxd, трето - доаѓа од држава од која јас не сум гледал филм во животот, мислам, и четврто - затоа што е правен според роман кој одамна го имам прочитано, за прв пат таков филм во клубов. Е сега, само мало појаснување, пред да и ја препуштам тастатурата на @Вокерка - филмов не можеше да се најде никаде, освен на Vimeo, и тоа како приватно видео. Немаше ни превод за него, само прикачениот на него, англиски. Но, бидејќи мнозинството се изјаснивте (sorry @Anon) дека не ви смета доколку гледате таков филм, сепак се одлучивме да одиме со овој, а @Вокерка ќе ви објасни зошто толку инсистираше на него. За да олесни на сите, филмот го симна и го прикачи на Dropbox, па така нема да мора да го гледаме директно од Vimeo и да се нервираме ако ни кочи интернетот, сецка филмот, и сл. Ја чекаме @Вокерка до 20:00.