Darklady
Модераторка
- Член од
- 29 октомври 2011
- Мислења
- 5.703
- Поени од реакции
- 35.428
Zaradi Hopkins i zaradi odlicnata muzika na TomasОценка?
9/10
Zaradi Hopkins i zaradi odlicnata muzika na TomasОценка?
Не. Љубовта е посилна, затоа љубовта победи. Смртта се заљуби и затоа омекна и и го врати Бред Пит Први на ќерката.Зарем не беше смртта најсигурната, неодминлива работа на светот?
Агенцијата не е измислена, IRS беше, по наше УЈП. Дека нели, само даноците и смртта се сигурни. Евтин штос на втор слој.Ама кога веќе ја носиш смртта како човечки лик, не може да не знае што е путер од кикирики а да знае за тоа агенцијата што ја измислија на крај за да го откачат Дрју.
Сузан всушност се заљуби во сликата што си ја создаде за типот во ресторанчето. Затоа што понатаму во целиот филм тој беше сосема друг лик кој само изгледаше како ликот во кој се заљуби, но неа тоа воопшто не и пречеше и не се ни запраша што не е во ред. Што може да се каже дека иде во прилог на тоа дека љубовта е слепа.Не го сфатив крајот кога Сузан му рече на Џо, би сакала да го познаваше татко ми. Кога умре стариот? И кој беше тој што се врати во телото на Бред Пит? Во кого се заљуби Сузан?
Смртта дојде по Вилијам и кога престана да ѝ биде интересно си го зеде со неа. Навистина да омекнеше, ќе го оставеше човекот да си поживее, тукушто наполни 65. Башка ја научи многу работи, па можеше и во име на благодарност да го стори тоа.Не. Љубовта е посилна, затоа љубовта победи. Смртта се заљуби и затоа омекна и и го врати Бред Пит Први на ќерката.
Знам. Мислев на ситуацијата што ја измислија кажувајќи дека е агент од ИРС.Агенцијата не е измислена, IRS беше, по наше УЈП. Дека нели, само даноците и смртта се сигурни. Евтин штос на втор слој
Ме збуни овој дел, па само што проверив: јас сум го гледала тој од 2007 со Мајкл Кејн и Џуд Ло во улога на швалерот.Првиот пат кога го гледав не го познав Мајкл Кејн дека е маскиран како инспекторот
Не ми е гледан тој мене, ама обично одбегнувам remakes освен ако нема подобри оцени од оригиналот.Ме збуни овој дел, па само што проверив: јас сум го гледала тој од 2007 со Мајкл Кејн и Џуд Ло во улога на швалерот.
Се надевам се важи?
Па ако нема некое веќе запишано правило против римејк, би требало да се важи оценката?Злате треба да кажи дали ќе ја прифати оцената