FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Абе цел тим ми е со голд играчи (и цела клупа), од прилика 80ки ми се сите, да исфармам бар за некој појак играч си велам. Инаку некако скил левелов ми е нејасен, некој прејак од кој губам 5-0 и некој преслаб кој го победувам 5-0 во истата дивизија.. ама ајде ќе видиме за понатаму. Инаку вие до која сте стасани?
Јас до четврта сум и тука има доста јаки играчи, петта дивизија некако лесно поминав ама во четврта изгледа ќе заглавам доста, има доста голема разлика меѓу овие две дивизии.

Добро, она дебилно движење на куклите што треба да бидат играчи вас ви е ок?

Денеска пуштија апдејт за фифава и физиката е доста подобрена. Предходно шутевите како да беа многу скриптирани, сега се ок. Општо гејмплејот е за нијанса посреден сега.

Добро, она дебилно движење на куклите што треба да бидат играчи вас ви е ок?
Зошто? Што не е во ред? :D

Какви тимови имаат. :O Сигурно имаат дадено една дневница за Фифа поени. :D

Денеска пуштија апдејт за фифава и физиката е доста подобрена. Предходно шутевите како да беа многу скриптирани, сега се ок. Општо гејмплејот е за нијанса посреден сега.

Зошто? Што не е во ред? :D
Па она личи на реално движење на човек?[DOUBLEPOST=1413474779][/DOUBLEPOST]
Па она личи на реално движење на човек? Како дебили се. ПЕС барем за тоа е подобар.

Па она личи на реално движење на човек?[DOUBLEPOST=1413474779][/DOUBLEPOST]
Одма можам да претпоставам дека играш или на тастатура или на крстач. Понатаму џабе ќе зборуваме :)

Одма можам да претпоставам дека играш или на тастатура или на крстач. Понатаму џабе ќе зборуваме :)
Не играм фифа едно 3 години ама од шо пробував кај другар и од шо гледав видеа, заклучокот ми е дека играчите воопшто не се движат како што се движат реалните играчи. Кој трча со рацете раширени така покрај телото и постојано мафта како робот и изгледа како да лебдат, левитираат на подлогата место вистински цврсто да трчаат, да бидат залепени за земја.

https://www.youtube.com/watch?v=oxQLzqpQ9GQ

И ова не е само за оваа фифа, тоа го приметив уште од фифа 12 навака.

Не играм фифа едно 3 години ама од шо пробував кај другар и од шо гледав видеа, заклучокот ми е дека играчите воопшто не се движат како што се движат реалните играчи. Кој трча со рацете раширени така покрај телото и постојано мафта како робот и изгледа како да лебдат, левитираат на подлогата место вистински цврсто да трчаат, да бидат залепени за земја.

Brad...

fifa od 12ta navaka ti e skoro simulacija, so real time momenti i sve isto ko vistinski fudbal.

zboris deka ne trcale igracite ko so treba u sporedba so pes, a vo pes, u nozete se ko lebarki, praat 300 cekori a pominale 2 metra...

ne si naviknat, zatoa ti izgleda cudno.

Ima dobra igrica kaj sto covecinjata imaat dobri dvizenja na racete ako ti se tie bitni racete sims se vika. I prstite na racete orginal dvizenja imaat :) kaj fifa e poveke vnimanie obrnato na gameplay vo pogled na formacii i taktiki.

Јас сварно незнам како ти левитираат луѓето. Јес да квалитетот на снимката е многу лош и на 1080п, ама и покрај тоа играчите сосема ОК се движат.
Некни ми дојде еден другар и поигравме малку, он слабо игра. И знаеш што ми рече? Играше со Јувентус и ми рече, како е можно стилот, трчањето и движењето толку точно да му го скинат на Барзаљи и Киелини. Скроз исти се како во живо.
Јас истото го тврдам и за играчите на Утд. Пример Перси кога шутира, ама буквално е скроз исто, паѓањето итн итн.
Значи многу е глупаво да се водиш од неколку снимки што си ги изгледал на ју туб. И кај другар ти гарантирам повеќе од саат не си изиграл.
И пак ќе речам. Ако си пробувал на тастатура или крстач, џабе праиме муабет.

Јас сварно незнам како ти левитираат луѓето. Јес да квалитетот на снимката е многу лош и на 1080п, ама и покрај тоа играчите сосема ОК се движат.
Некни ми дојде еден другар и поигравме малку, он слабо игра. И знаеш што ми рече? Играше со Јувентус и ми рече, како е можно стилот, трчањето и движењето толку точно да му го скинат на Барзаљи и Киелини. Скроз исти се како во живо.
Јас истото го тврдам и за играчите на Утд. Пример Перси кога шутира, ама буквално е скроз исто, паѓањето итн итн.
Значи многу е глупаво да се водиш од неколку снимки што си ги изгледал на ју туб. И кај другар ти гарантирам повеќе од саат не си изиграл.
И пак ќе речам. Ако си пробувал на тастатура или крстач, џабе праиме муабет.

А оти, ти на што играш? На печурките? :P

А оти, ти на што играш? На печурките? :P
Па фифава одамна се игра на печурките :D
Ко ке ми текни само колку нервози имав на 12ката зошто немав аналог на џестикот, а на крстачот и тастатурата ограничен си. Имаш само 8way движења и тоа е тоа.

Ќе прашам овде оти оваа е поактуелна тема. Ја играв ФИФА 14ката без проблеми.. и пред некој ден цимерот ми го форматираше компјутерот. После тоа не сака да уклучи никако. Ја бришев 100 пати, симнував, инсталирав уште толку ама не сака и не сака. Кој и е курот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom