FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Пи*ка му... :D
Се си мислам дека нема да ја има онаа игривост како на 13ката, а главна причина што го порачав ПС4 беше баш овај, игните енџинов, и на крај ако испадне глупост, ќе ги стрелам :)

Јас разлика гледам само во презентацијата на почеток пред утакмица,гејмплејот е ист како на фифа 13-ка...

Нема да има некоја драстична разлика. Публиката е направена ко што треба, анимации, движења. Само малце повеќе шминка.
Од наредна година мислам дека би требало да почне повеќе да се разликува.

Дајте линкче по ПП, она од замунда ми дава некои ерори.

Абе ми се смачи веќе од чекање да излезит релоад на замунда и дал ке излезит е прашање,дај казите дал е уба она рипована на замунда да ја инталирам?

Кај мене екстра си тера. Уште од почеток си ги пратам апдејтите, како што излегуваат, така си ги ставам во игра со најновиот крак, сега за сега не прави никакви проблеми, освен скроз на почетокот тоа со камерата.
Како и да е, лета :)

И Замунда и бабунда и гагунда и од секаде ја симнав и од секаде нешо мора да сере .... :notworthy: :mad: Може ли некој у ПП да ми прати некој асален торент од каде што по едноставно (без читање на туторијал од 30 реда со процедура,освен ако мора) ке ја симнам,инсталирам и кракувам фифа 14 ???

Другар јас завчера јас спуштив од замунда она 3ДМ и ја инталирав и ми почна после една утакмица да ме заебават со камерата и ги стадов двата апдејти шо требеше и сега е ок немам никакви проблеми незнам тебе како ти крашуват? @Martin да те прашам кој апдејти ги стаде ти за да ги стам и јас за транферине сите да ми се ок,неможам да најдам.

Има на замунда, во еден торент, пишува: update1 i update2. Прво првиот го копираш, после вториот, па кракот.
Кракот е v5.
Торентов околу 3-4 гига мислам дека беше.

Другар јас завчера јас спуштив од замунда она 3ДМ и ја инталирав и ми почна после една утакмица да ме заебават со камерата и ги стадов двата апдејти шо требеше и сега е ок немам никакви проблеми незнам тебе како ти крашуват? @Martin да те прашам кој апдејти ги стаде ти за да ги стам и јас за транферине сите да ми се ок,неможам да најдам.

Другар ја ја симнав таа над неа и коа завршив све ( после прочитав нечинел кракот и апдејтот) ми даде ``мисс цоре.длл филе ин јоур ситем``... и за ова чаре немало никакво по коментарите на торентот ....сепак фала многу за советот ке пробам со другиов торент ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom