FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажи некоја финта за трансферите има ли? Да не ми ги дава по азбучен ред и да ми го дава рејтингот на играчите? :)

Нема :/
Дали е баг, дали намерно е така напраено за да не биде баш лесно и едноставно, не можам да им влезам во логиката. :)

Дали е баг, дали намерно е така напраено за да не биде баш лесно и едноставно, не можам да им влезам во логиката. :)

И сеа треба да зеам на ливче да си ги испишам играчите шо ги сакам и да ги барам по име. :D Голем минус им е ова по мене. (n)

кај мене крашнува после прва сезона кариер мод -.-

ja sea samo so ja zavrsiv prvata sezona ..uste neznam ;)
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 01:51 ---
Е а со трансферите шо прајме? :D

transferite se osven ozil u arsenal,felaini u man utd i uste eden fali ...drugite se ok
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 01:53 ---
Оди во гејм сетингс и контролс. :D

Иначе ептен педерски е transfer search-от. Има ли некоја шанса да напраам да ми ги дава по јачина а не по азбучен ред?

Ама сеа коа ќе ми текне, не ги дава оценките на играчите. Ептен заебано е направено, сеа јас да барам играчи од 18-21 година на пример ќе ми ги даде по азбучен ред сите, педеризам.

toa e namerno napraeno za da ima poveke mucenje koa ke kupuvas igraci ....
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 01:55 ---

Namerno e napraveno zaso pred toa za 2 transfer roka se praese dream-team a ja so milvol od 3 ta angliska stignav do premier liga sredina (8 mesto) za 15 sezoni... ;)
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 01:56 ---
И сеа треба да зеам на ливче да си ги испишам играчите шо ги сакам и да ги барам по име. :D Голем минус им е ова по мене. (n)

posle edna nedela ke gi naucis na pamet koj e talent koj ne ;)

Ако знае некој да ми каже од каде можам да ја купам играва оргинална од нет ?? Бидејќи кај нас ја нема, а изгледа и не планираат да ја донесат :D

Ако знае некој да ми каже од каде можам да ја купам играва оргинална од нет ?? Бидејќи кај нас ја нема, а изгледа и не планираат да ја донесат :D

cjskeys
Од тука имам купено 2 пати и е екстра брзо и safe.
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 11:54 ---
Иначе еве conf фајл за оние кои не можат да ги подесат контролите. Само копирајте го во Документс.

Ги замолувам модераторите да не го бришат линкот зошто нема никаква поврзаност со пиратерија, торенти, пачови и слично. Овој conf фајл може да го користат сите што неможат да си ги подесат контролите. А за оние кои сеуште им крашува фифа ПП ме, ќе ви дадам торент од мојата.

Пиши ко ќе ја купиш, да поиграме малце :)

Ја имаш ти оргинал ?

Од каде ја купи ? :D

Ja имам. Од ова страната Мартин шо ја пиша, cjs-cdkeys.com. Го купваш само кодот за на Оригин и после си ја спушташ од Оригин.

cjskeys
Од тука имам купено 2 пати и е екстра брзо и safe.
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 11:54 ---
Иначе еве conf фајл за оние кои не можат да ги подесат контролите. Само копирајте го во Документс.

Ги замолувам модераторите да не го бришат линкот зошто нема никаква поврзаност со пиратерија, торенти, пачови и слично. Овој conf фајл може да го користат сите што неможат да си ги подесат контролите. А за оние кои сеуште им крашува фифа ПП ме, ќе ви дадам торент од мојата.

druze ovie kontoli se so a-nabacuvanje,s-pass,d-shut,w-uletuvacka pas,e -sprint ... ??

druze ovie kontoli se so a-nabacuvanje,s-pass,d-shut,w-uletuvacka pas,e -sprint ... ??

Да да :)
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 18:00 ---
И на крстачот кај бројките, наместен ми е десниот стик од џестикот. т.е. на тие стрекли се пушта фор.

Да да :)
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 18:00 ---
И на крстачот кај бројките, наместен ми е десниот стик од џестикот. т.е. на тие стрекли се пушта фор.

da ama ja igram na tastura i daj pisi podetalno kade da se kopira file-to so kontrolite...;) sepak fala mnogu (y)

da ama ja igram na tastura i daj pisi podetalno kade da se kopira file-to so kontrolite...;) sepak fala mnogu (y)

Епа така де :)
За тастатучарите го правев :D
Фајлот треба во Мај Документс/Фифа 14/... таму да го копираш, во фолдерот имаш таков фајл со твоите контроли, ќе му направиш replace.
Муабетот погоре ми беше дека на десен аналог на џестик се прават финти, истите тие копчиња се на 8(горе), 2(доле) 4 и 6 (лево, десно).
Значи додека трчаш на лево пример, и стисниш на 4 ќе си пушти фор пред него, дупло притискање на истото ќе пушти ептен голем фор.

Моја замерка за оваа фифа е тоа што мораш да трчаш за форот да функционира, а финтици се прават без да држеш дополнително копче т.е. Л2 за разлика од фифа 13, таму мораше Л2 да го држеш за финтици, а фор се пушташе без никакво дополнително копче. Оваа работа што им е смената игривоста ја прави доста поглупа.
Стриктно мислам на тоа дека во оваа фифа не можеш да наттрчаш играш зошто мораш да трчаш за форот да функционира (како што кажав), исто така успат ја прави многу збунувачка зошто во трк ако сакаш финта да направиш мораш спринтот да го пуштеш. Голем минус.

Епа така де :)
За тастатучарите го правев :D
Фајлот треба во Мај Документс/Фифа 14/... таму да го копираш, во фолдерот имаш таков фајл со твоите контроли, ќе му направиш replace.
Муабетот погоре ми беше дека на десен аналог на џестик се прават финти, истите тие копчиња се на 8(горе), 2(доле) 4 и 6 (лево, десно).
Значи додека трчаш на лево пример, и стисниш на 4 ќе си пушти фор пред него, дупло притискање на истото ќе пушти ептен голем фор.

Моја замерка за оваа фифа е тоа што мораш да трчаш за форот да функционира, а финтици се прават без да држеш дополнително копче т.е. Л2 за разлика од фифа 13, таму мораше Л2 да го држеш за финтици, а фор се пушташе без никакво дополнително копче. Оваа работа што им е смената игривоста ја прави доста поглупа.
Стриктно мислам на тоа дека во оваа фифа не можеш да наттрчаш играш зошто мораш да трчаш за форот да функционира (како што кажав), исто така успат ја прави многу збунувачка зошто во трк ако сакаш финта да направиш мораш спринтот да го пуштеш. Голем минус.

Ја друже не сум многу-многу по праењето финтици ...ја единствено играм утакмици коа ке се стаам на менаџер мод со некој мн јаки па да не ги газам со симулација 5-0,6-0 ...играм рачно за да видам што е мака ;)

Ја друже не сум многу-многу по праењето финтици ...ја единствено играм утакмици коа ке се стаам на менаџер мод со некој мн јаки па да не ги газам со симулација 5-0,6-0 ...играм рачно за да видам што е мака ;)

Па добро, како и да е :)
Бројкиве се мултифункционални. Заборавив да спомнам кога браниш пенал, на нив се брани. 4 лево се фрлаш, 6 десно.

Има веќе релоадед како што гледам на торрент.Ама само тоа е.НЕзнам дали е ок.Ај да не ставам сега торенти кој сака може преку пп да му го пратам да го проби.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom