FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање за искусниве Оринџии. Ја плаќам играва ја спуштам и по одредено време морам да ја унинсталирам. За наредна инсталација пак ја плаќам или еднаш за секогаш? :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Ednas zasekogas. Kako na steam.

IegEL8z.gif

:icon_mrgr:

На бразилскиот оригин е 20 евра патем, само flyvpn и картица од банка.

А што е финтава што уште нема крак. На 27ми нели требаше да биде пуштена во продажба или грешка сум ?

А што е финтава што уште нема крак. На 27ми нели требаше да биде пуштена во продажба или грешка сум ?

Не си во грешка, и јас ја чекам.

Сите чекаат Skidrow крак, а овие од ЕА Sports може да му имаат платено за да го одложи, за да направат што е можно поголема заработка.... се е могуче.

Сите чекаат Skidrow крак, а овие од ЕА Sports може да му имаат платено за да го одложи, за да направат што е можно поголема заработка.... се е могуче.
Исто како со фудбал менаџер лани . :D

Не би рекол.
Како прво не се единствени skidrow.
А од друга страна корисниците на пс3 и х-бокс веќе ја играат играва.
ЕА веќе има направено солидна заштита. Лани после 2-3 месеци кракот излезе, но не беше доработен, некаде чинеше, некаде не.
Фифа 12 беше одма кракната, а фифа менаџер 12 исто така не можеа долго време да го кракнат. Гарантирам дека ЕА повеќе вади приход од фифа, него од менаџерот, веќе ако одиме по таа логика дека им е платено да не кракнуваат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom