FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Постојт некој пач за Фифа 13 со кој што можит да се играт со Македонија?

Кажете како да снимам и да ви кажам шо голчина дадов со Менез

Кажете како да снимам и да ви кажам шо голчина дадов со Менез

Мислиш голот да го снимеш? Па тоа можеш со Hyper Cam 3 или некоја друга верзија на Hyper Cam ако имаш. Можеш и со други програмчиња кои моментално не ми текнува името.

Мислиш голот да го снимеш? Па тоа можеш со Hyper Cam 3 или некоја друга верзија на Hyper Cam ако имаш. Можеш и со други програмчиња кои моментално не ми текнува името.
Јас го снимив со Microsoft Expression 4 ама трепкаше екранот и не се гледаше убо.

Јас го снимив со Microsoft Expression 4 ама трепкаше екранот и не се гледаше убо.

И кај мене трепкаше поранешната верзија, со тројката не сум пробал да снимам нешто но мислам не трепка, ќе пробам деновиве да снимам некој маестрален гол од ФИФА 10 :)

И кај мене трепкаше поранешната верзија, со тројката не сум пробал да снимам нешто но мислам не трепка, ќе пробам деновиве да снимам некој маестрален гол од ФИФА 10 :)
Ама пак сега не можам низ цел екран да го гледам голот. Ја исчуручија ова фифата :confused:

Ама пак сега не можам низ цел екран да го гледам голот. Ја исчуручија ова фифата :confused:

Сеа пробав да снимам едно голче на 10тката нејќе со Хипер Кам 3, т.е. се уклучува но кога ја снимам играта се појавува само црно.

Пач со најнови ростери некој да ми прати?

Имам проблем околу инсталирањето на ФИФА 13.
Кога ја отварам иконата инсталлер ми пишува "The system cannot find the file specified"..
Ако знае некој нека помогне...

Го решив овој проблем ^^^ така што инсталлер и инсталлер дата ги померив во фаме фолдерот ама сега излезе друг....
Кога ја отварам фифа 2013 ми пишува FIFA 13 has stopped working...
Да не знае некој како да го решам ова?

Може ли некако да се игра фифа онлајн со другар?

А порано тоа што се правеше као сервер нешто, па му кажуваш на другиот и он се уклучува на тој сервер, или трипам нешо? :D
Фифа 13 нема можност за ЛАН играње, а 12ката и постарите имаја :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom