Мислиш голот да го снимеш? Па тоа можеш со Hyper Cam 3 или некоја друга верзија на Hyper Cam ако имаш. Можеш и со други програмчиња кои моментално не ми текнува името.Кажете како да снимам и да ви кажам шо голчина дадов со Менез
Јас го снимив со Microsoft Expression 4 ама трепкаше екранот и не се гледаше убо.Мислиш голот да го снимеш? Па тоа можеш со Hyper Cam 3 или некоја друга верзија на Hyper Cam ако имаш. Можеш и со други програмчиња кои моментално не ми текнува името.
И кај мене трепкаше поранешната верзија, со тројката не сум пробал да снимам нешто но мислам не трепка, ќе пробам деновиве да снимам некој маестрален гол од ФИФА 10Јас го снимив со Microsoft Expression 4 ама трепкаше екранот и не се гледаше убо.
Ама пак сега не можам низ цел екран да го гледам голот. Ја исчуручија ова фифатаИ кај мене трепкаше поранешната верзија, со тројката не сум пробал да снимам нешто но мислам не трепка, ќе пробам деновиве да снимам некој маестрален гол од ФИФА 10
Сеа пробав да снимам едно голче на 10тката нејќе со Хипер Кам 3, т.е. се уклучува но кога ја снимам играта се појавува само црно.Ама пак сега не можам низ цел екран да го гледам голот. Ја исчуручија ова фифата
Оргинална верзија да имашМоже ли некако да се игра фифа онлајн со другар?
А порано тоа што се правеше као сервер нешто, па му кажуваш на другиот и он се уклучува на тој сервер, или трипам нешо?Оргинална верзија да имаш
Фифа 13 нема можност за ЛАН играње, а 12ката и постарите имајаА порано тоа што се правеше као сервер нешто, па му кажуваш на другиот и он се уклучува на тој сервер, или трипам нешо?