FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Може оваа година нормално да се наместат контролите на џојстик?

Ја симнав од замунда и кога пуштам инсталација еве што ми испаѓа:

Installation path: D:\Games\FIFA 13
Extracting game files
The system cannot find the file specified

Кој курац и е?? :mad:

Може оваа година нормално да се наместат контролите на џојстик?

Многу е лесно, и секоја година е така.
Сите се бунат со тоа што кога менуваш команда, ти пишува шут, а устави во играта не е шут.
Немам сега време, од работа ти пишувам, кога ќе бидам дома ќе ти пишам ПП, многу лесно ќе го решеш тоа и во иднина ќе знаеш :)

Друже за џојстик зборувам, мултиплејр да играме. Лани не можеше во играта да ги наместиш за џојстик, туку само за тастатура.

Напрај Force re-check на торентот, можда не ти е добро симнат. Сега ја пуштам јас да се инсталира, ок е :)
Ништо брат, ни така нејќи :confused:
Да пробам од друга страна да ја спуштам.

Може ли некој што е послободен да објасни што и како треба да се направи откако ке ја спуштиме играта од замунда.
(во врска со кракот firewall-от и друго се што треба) Фала.

Може ли некој што е послободен да објасни што и како треба да се направи откако ке ја спуштиме играта од замунда.
(во врска со кракот firewall-от и друго се што треба) Фала.
Basically you do this to prevent a program from connecting to the Internet:

From start menu, search for "Firewall" and select Windows Firewall with Advanced Security

Choose Outbound Rules from the tree at the left.

Choose New Rule... from the menu at the right.

New Outbound Rule Wizard opens. This is really easy now:

a. Select Program as rule type.

b. Select the program's EXE file.

c. Choose Block the connection.

Choose the profile this rule applies to. If in doubt, select all three.

Add the descriptive name (you may want to delete this rule later).

You're done.
Еве ти за firewall а кракот си го копираш во installdir на играта и играш :)

Друже за џојстик зборувам, мултиплејр да играме. Лани не можеше во играта да ги наместиш за џојстик, туку само за тастатура.

И лани можеше и прехлани, и оваа година :)
А мултиплеер онлајн ако мислиш, да, не си можел.

Е сега како да ги наместиш, и за другите важи :)
Пример пушташ утакмица и играш со џестикот. Прво ги изпробуваш командите. И ако на триаголник ти се шутира, а на коцка ти се пушта топка во фор, успат ако на круг поддаваш а на Х наткреваш. Идеш нормално за команди да смениш и не читаш таму што ти пишува т.е. дали на Х е шут или не. Единствено што треба да запамтиш е на кое копче, која команда ти е на џестикот. И после иди смената.
Како што рековме, ако на триаголник ти се шутира а на коцка ти се пушта топка во фор. Ги менуваш само тие 2 засебно (смената се прави исто како кога сакаш играч да замениш во играта, ова би требало да го знаеш), исто така како што рековме доколку на круг поддаваш а Х наткреваш исто и тие 2 само ги менуваш.
Истото важи за сите команди. Значи не е поседувањето како на пес. Ова работи на принцип на измени како во игра. :)

Се надевам добро објаснив, ако има дополнителни прашања, ќе пишам уште подетално.

Basically you do this to prevent a program from connecting to the Internet:

From start menu, search for "Firewall" and select Windows Firewall with Advanced Security

Choose Outbound Rules from the tree at the left.

Choose New Rule... from the menu at the right.

New Outbound Rule Wizard opens. This is really easy now:

a. Select Program as rule type.

b. Select the program's EXE file.

c. Choose Block the connection.

Choose the profile this rule applies to. If in doubt, select all three.

Add the descriptive name (you may want to delete this rule later).

You're done.
Еве ти за firewall а кракот си го копираш во installdir на играта и играш :)
Фала многу :)

И лани можеше и прехлани, и оваа година :)
А мултиплеер онлајн ако мислиш, да, не си можел.

Е сега како да ги наместиш, и за другите важи :)
Пример пушташ утакмица и играш со џестикот. Прво ги изпробуваш командите. И ако на триаголник ти се шутира, а на коцка ти се пушта топка во фор, успат ако на круг поддаваш а на Х наткреваш. Идеш нормално за
команди да смениш и не читаш таму што ти пишува т.е. дали на Х е шут или не. Единствено што треба да запамтиш е на кое копче, која команда ти е на џестикот. И после иди смената.
Како што рековме, ако на триаголник ти се шутира а на коцка ти се пушта топка во фор. Ги менуваш само тие 2 засебно (смената се прави исто како кога сакаш играч да замениш во играта, ова би требало да го знаеш), исто така како што рековме доколку на круг поддаваш а Х наткреваш исто и тие 2 само ги менуваш.
Истото важи за сите команди. Значи не е поседувањето како на пес. Ова работи на принцип на измени како во игра. :)

Се надевам добро објаснив, ако има дополнителни прашања, ќе пишам уште подетално.
Druze ne go razbra.

Може да се игра играта без да се прави тоа со firewall ?

Може да се игра играта без да се прави тоа со firewall ?

Ја симнав, снимив, пуштив. Играта ми се пушти. Ништо не направив друго, освен крак се разбира.

Како да ги средам контроливе, успеав да си наместам ASDWE стандардното, но стрелките никако да ги наместам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom