FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Судиите не се нормални, на 10 минути полувреме играм и правам по 20-25 офасјди по утакмица.
Не се судиите ненормални, компјутерското АИ е совршено и стално те мести во офсајд. :pos:

Како да ги наместам контролите за џојстик ?
имаш во играта во сетингс контол ке видис и таму ти с местет...ама за едноставен начин оди во мај документс и во фифа 12 и од таму копирајго датасетап и стајго во фифа 12 ама ако ја иамсш 11 ако не ке си наместис преку сетинкс во фифата...

Како идат трансверите бо МЛ пак ли се како 11 ката ?

Ако не ви држи гз намелете Difficulty, или исппод чест ви да играте на било што послабо од Legendary :D

Значи играва со текот на времето почнувам да ја замразувам(се разбирам кога ке играм против компиутерот). Не ме нервира тоа што примам голови и губам. Ме нервира самата игра и ситуација. Од една е**на шанса од ЦЕЛА утакмица примам гол. Не е тоа работата, значи и во реалноста има такви случки, но ова кај фифата е заштитен знак :D Целата акција на пц-то е ТОЛКУ добро обработена, секој пас без разлика дали е воздушен или не е милиметарски точен што резултира со гол. Знам некогаш да пуштам пример против реал или барса и знаат да ме посерат од шанси, али без разлика дали ке изгубам играта пука. Ама повеќето утакмици што ги играм компиутерот НИКАДЕ го нема и од една единствена шанса ми праи гол.

Значи играва со текот на времето почнувам да ја замразувам(се разбирам кога ке играм против компиутерот). Не ме нервира тоа што примам голови и губам. Ме нервира самата игра и ситуација. Од една е**на шанса од ЦЕЛА утакмица примам гол. Не е тоа работата, значи и во реалноста има такви случки, но ова кај фифата е заштитен знак :D Целата акција на пц-то е ТОЛКУ добро обработена, секој пас без разлика дали е воздушен или не е милиметарски точен што резултира со гол. Знам некогаш да пуштам пример против реал или барса и знаат да ме посерат од шанси, али без разлика дали ке изгубам играта пука. Ама повеќето утакмици што ги играм компиутерот НИКАДЕ го нема и од една единствена шанса ми праи гол.

:pos: Конами се нешто појаки ти праат 5-6 шанси и исто толку гола. Само што изгубив со Бетис од Реал Сосиедад 0-5 :tapp: и то на про.

:pos: Конами се нешто појаки ти праат 5-6 шанси и исто толку гола. Само што изгубив со Бетис од Реал Сосиедад 0-5 :tapp: и то на про.

хаха. Сега сум малце поутешен, јас пак се нервирам. Боље шо не играм пес, ќе го фрлам пц-то :D

Убаво ви рече Xak. А да се вратите едно ниво подолу да повежбате? :D

Стварно. Мене на World Class не ми одеше, па се вратив на Pro, го извежбав и сега можам и на World Class да тепам.

Убаво ви рече Xak. А да се вратите едно ниво подолу да повежбате? :D

Абе не е брат работава за вежбање. Еве јас за мене ке ти кажам. Значи пц-то на ворлд клас и леџендари в шише го пикам. Мене ме иритира начинот на кој што тие постигнуваат голови. Секој пас им је милиметарски точен(кога ке решат гол да ти дадат :D). Исто СЕКОЈА одбиена топка е нивна, секогаш кога они ке расчистат, обавезно на теренот има нивни играч каде што оди топката. Значи тоа мене ме нервира, буквално како да играш против вонземјани. Имаат точни набацени, абе немам коментар :)
А иначе имам огромна иницијатива, имам пример јас 12шува во голот, тие имаат 2 и 2 гола. Ме сваќаш, тоа ме иритира, а не дека не сум дораснат да играм на тоа ниво.

Ја симнав, ја инсталирав и коа пробувам да ја пуштам ми го дава ова

untitlopo.jpg

Како да средам?

Сеуште ли не е најден проблемот со контролите во играта коа истовремено се мења и attack и defend ????
се нервирам неможам да играм со такви контроли не сум навикнат ќе го скршам пц-то.. Ај ве молам дајте ми одговор :)

Intel Core 2 Duo CPU
E 7500 2.93 Ghz
2.00 GB RAM
Nvidia Geforce 9500 GT

Ги имам овие перформанси на ПЦ а сепак неможам да ја играм Фифа12...кога ја пуштам многу кочи ... до перформансите ли е или ??? играм многу други јаки игри како Call of Duty black ops , Crysis и ги играм без проблем...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom