Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
На сите што ви сецка имате XP или 7? Зашо мене ми сецка на XP да не е до тоа.
Не е до оперативниот систем сецкањето. Графичката да не ти е слаба или процесорот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја играм 2 недели некаде, по 2 саати на ден , некој ден не играм (праам пауза) . некако одбрана никако не напредувам. ми излегуваат сами пред голман без проблем. не знам кај грешам , дали оти го залетувам накај играчот со топката , и притискам во исто време Tackle ,па со финта 90 посто ме минуваат. Ако некој има некој предлог нека даде сугестии. А ако клизнеш и го промашиш ,играч вишок одма ти праат кај си клизнал . И да , преголема моќ имаат голманите (како и секогаш) Јас со Чех 90 посто им ги земам топките еден на еден кога ми излегуваат. Пенали како се бранат?
Тоа Origin е новиот менаџер за online на EA. Втора работа дали ја кракуваше играта како што треба? Трета работа еве ти линк каде може да го симнеш тој програм. И четврта работа, мислам дека внатре во DVDто го има тој програм за инсталација.
Ако си ја играл The Sims знаеш дека секогаш се инсталира тој Download Manager или како и да се вика, епа ова претставува нешто слично само со зголемена функционалност.
А играта можеш да ја пуштиш? Само немој преку овој програм !! Пробај пушти ја играта од каде што ти е инсталиранаГо имам копирано кракот во фолдерот каде што е играта. Го симнав програмчево, направив акаунт и сеа ми го дава ова
Intel Core 2 Duo CPU
E 7500 2.93 Ghz
2.00 GB RAM
Nvidia Geforce 9500 GT
Ги имам овие перформанси на ПЦ а сепак неможам да ја играм Фифа12...кога ја пуштам многу кочи ... до перформансите ли е или ??? играм многу други јаки игри како Call of Duty black ops , Crysis и ги играм без проблем...
NVidia 9800 GT и Core2Duo 2.8 GHz. Не е до тоа.Не е до оперативниот систем сецкањето. Графичката да не ти е слаба или процесорот?
Само тоа ми помага за сецкање кога ќе го стаам на high иначе друго ништо не е до перфомансот на компјутерот сигурно.кога ќе влезеш во главното мени од fifa12 -> ctrl+alt+delete па во task menager кај processes десен клик на fifa.exe одиш на set priority и го подесуваш на above normal ама пред тоа провери кај сетинзите таму каде што ти е инсталацијата се да ти е подесено за послаби преформанси
барем мене ова ми го реши проблмот, пробај
Vcera kupiv gamepad UCOM pa nikako ne mozam da go namestam na FIFA a NBA bez problem igram a dodeka mi e ukl analog mi svetka crveno arno ide, pa se isklucuva samo i odma zaebava. Dali e do gamepadot ili do mene e![]()
Јас моментално играм со UCOMА некој до сега има ли играно со UCOM гејмпад и ако има чаре да ни каже