FIFA 12

Член од
7 август 2011
Мислења
4.952
Поени од реакции
15.127
Може да ми дадете линк да го симнам демото.Неможам да се снајдам.По можност од официјална страница да е.
БЛАГОДАРАМ:)
--- надополнето: Sep 17, 2011 9:40 AM ---
Се снајдов за играта, но имам сега многу поголем проблем.
КОНТРОЛИТЕ
Може некој да ме упати.
Порано играв вака:
pas-w
long pas-space
shot-q
sprint-e
change palyer-s
ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ

Аман бе, тоа ли беше проблемот? Кога одиш Kick Off т.е. кога дава Select Sides оди со тастатурата на која било страна и или притисни W или почекај малку да излезе долу Customize controls и кликни на него со маусот.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Рекламата на векот!
Нема човек, кој што е вљубен во фудбалот, а да не се чувствува на овој начин како што се чувствува нараторот!
Доловено прекрасно, и одвај чекам да ја играм.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Го пробав демото и играте е импресивна на графички план.Играчите се феноменално направени како и стадионот.Лошо е направен pleyer impact enginот.Ајде ке речам дека е демо и ке прогледам низ прсти.Но ако во официјалната верзија е ваков тогаш ни на крај памет нема да ми падне да ја играм.За гемплејот многу неможам да коментирам бидејки имам проблеми со контролите па ја играв на најслабо ниво

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Не сакам да провоцирам ама стварно за годинешнава PES 2012, FIFA 12 е СРАЊЕ тоа мора да си признаете, само земете одиграјте на DEMO2 од PES 2012 и крај!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
go ima linkot u fifa 12 demo.txt u notepad , idam na stranata, vaka glasi http://bit.ly/mDbgO3 i nemozam ni na premium ni na regual download da go simnam pomos?
Не симнувај ништо од такви фејк страни, обично и најнови филмови или епизоди од серии уплоадираат на ист начин и те тераат да исполниш некоја понуда... тури му пепел.
Симни го пак, имаш милион други места од каде можеш да го симнеш.

A

Auditore

Гостин
Едвај чекам да излезе финалниот продукт и да се одлучам дефинитивно годинава, се надевам дека ќе бидам пријатно изненаден зошто многу ме нервира ПЕСот со тие нелиценцирани првенства, тимови и пачеви, но ако ПЕСот е подобар како што беше случај со демово тогаш ќе помирам дека ФИФА годинава sux.

O

Oppenheimer

Гостин
Тактикал дефендинг новитетот ми се допаѓа зошто конечно ќе престанат нобовите да го злоупотребуваат heat seeking missile копчето, досадно стана, држи копче за пас и трча играчот автоматски спрема тебе, иако истите нобови кои ја користеа таа тактика беа бушени зошто таквиот начин на игра остава многу празен простор. Поинтересно е вака, ваљда ќе има повеќе про играчи кога ќе се прилагодат на новава тактика.

Графиката е одлична, ми се свиѓа. Ама ова плајер импакт енџинов е катастрофа, добро, можда е до демото. Ми се деси, ги земам Дортмунд и играм против Милан, трча Ибра спрема гол, му се улетујем со клизачи, паѓа ко покосен, мојов играч станува и оди да ја земе топката ама се сопнува над Ибра, Ибра станува и пак се сопна над мојов играч. Абе хаос... Се надевам дека ова ќе биде средено во целосната верзија.

A

Auditore

Гостин
Тактикал дефендинг новитетот ми се допаѓа зошто конечно ќе престанат нобовите да го злоупотребуваат heat seeking missile копчето, досадно стана, држи копче за пас и трча играчот автоматски спрема тебе, иако истите нобови кои ја користеа таа тактика беа бушени зошто таквиот начин на игра остава многу празен простор. Поинтересно е вака, ваљда ќе има повеќе про играчи кога ќе се прилагодат на новава тактика.

Графиката е одлична, ми се свиѓа. Ама ова плајер импакт енџинов е катастрофа, добро, можда е до демото. Ми се деси, ги земам Дортмунд и играм против Милан, трча Ибра спрема гол, му се улетујем со клизачи, паѓа ко покосен, мојов играч станува и оди да ја земе топката ама се сопнува над Ибра, Ибра станува и пак се сопна над мојов играч. Абе хаос... Се надевам дека ова ќе биде средено во целосната верзија.
Според мене новиов начин на бранење е ужас, во демото немаше никакви шанси да одземеш топка, барем според мене, до сега уште не научив како се одзема топка освен тој самиот ако не ја земе во 16к.

O

Oppenheimer

Гостин
Според мене новиов начин на бранење е ужас, во демото немаше никакви шанси да одземеш топка, барем според мене, до сега уште не научив како се одзема топка освен тој самиот ако не ја земе во 16к.
И јас бев труп на почеток, ама се подобрувам. Мислам дека е вака поинтересно зошто како прво е пореалистично а како второ, еднаш кога ќе се научиш, the fun begins. Само што тактикал дефендинг би можело да функционира ако играш со гејмпад, со тастатура мислам дека нема шанси. Плус многу е повозбудливо дриблањето ако е уклучена таа опција, ова сам го испробав против еден другар.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Osven reklamite sto gi menjaat vo FIFA.. drugoto e sve isto od 2000 do 2012... nakratko Uzas od igra

Член од
28 април 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
ja instalirav demoto ja igram, samo nejke da mi pusti fifasetupot.ova go pisuva

fifaconfig has encountereda problem and needs to close we are sorry for the inconvenience.

if you were in the middle of something the information you were working on might be lost.pomos ?

Kajgana Shop

На врв Bottom