Јас вчера 4/4 промашив. А на која контрола се фрла голманот? Не е мн тешко да ја погодиш страната на која ќе шутира само уште да знаев како да го фрлам голманот на таа странаПеналите се лоши, исто и одбраната....али најако е кога ќе ја запукаш топката во мрежа звукот што го прави
Manual и пак е тапа и е немогуќе да промашиш подавање, посебно долгите.Ме интересира дали играте со assist на подавања, шутеви и се останато или на manual, со целосна контрола врз се што прави играчот?
Фала типчеЈа па те читам 12 место 11 , шо не каеш дека тоа е работата...
Пробај го ова...
We have the fix for running FIFA 11 & FIFA 12 Demo at the same time!Download this registry file (Here),run it and you’re done!Now you can install FIFA 12 Demo without uninstalling FIFA 11.
Провери да не имаш уклучено assist на подавањата.Фала типче
--- надополнето: Sep 14, 2011 4:58 PM ---
Го има некој истиот проблем како мене, играчите сами ја подаваат топката?
Аман бе, тоа ли беше проблемот? Кога одиш Kick Off т.е. кога дава Select Sides оди со тастатурата на која било страна и или притисни W или почекај малку да излезе долу Customize controls и кликни на него со маусот.Провери да не имаш уклучено assist на подавањата.
Некој најде како да сменам контроли на тестатура ??
Пеналите се бранат на десен аналог на гејмпад. Пеналите се шутираат така што треба со копчето за шут да ја погодите во средина (зелената област) во десниот долен агол на екранот стрелката што ви мрда и одпосле притискате насока за на каде да шутира.Јас вчера 4/4 промашив. А на која контрола се фрла голманот? Не е мн тешко да ја погодиш страната на која ќе шутира само уште да знаев како да го фрлам голманот на таа страна
Пеналите не се лоши. Треба да ги научиш.Пеналите се лоши, исто и одбраната....али најако е кога ќе ја запукаш топката во мрежа звукот што го прави
FIFA 11 контроли од тастатура - R стрелкитеНа кое се дава фора? Сериозен сум, пошо Фифа премалку иам играно, барем последниве верзии...