FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Мнооооооогу е заебана играта, да ен речам катастрофа, PES е годинава ИЗМИЛЕН за FIFA!

Формата на гласање..
Играм фифа 2 утамици не победувам ни една..
Играм пес и ги победувам двете утакмици..
ПЕС е подобар..
Дај бидете реални, фифа е години понапред од ПЕС.. (барем за xbox360 верзијата..)

Формата на гласање..
Играм фифа 2 утамици не победувам ни една..
Играм пес и ги победувам двете утакмици..
ПЕС е подобар..
Дај бидете реални, фифа е години понапред од ПЕС.. (барем за xbox360 верзијата..)

Абе не машај Баби и Жаби XBOX со PC!

Конечно успеав да ја изиграм играва со наместени контроли, не знам како но сите контроли ми биле каша попара, а јас се чудев што е работата, дури и брзината на играта ми беше на слоу, не знам што било проблемот со сетинзите.
Како и да е, кога сега ги средив сите можам да кажам иако прв пат пишав дека не сум задоволен, сега впечатоците ми се поправија, но забележав дека кај мене кога ќе наместам Legacy Defending или Tactical Defending одбраната и одзимањето на топките ми функционира исто, а нели според легаси би требало да е како на старите фифи-и, дали и кај вас се дешава ова или само кај мене фифава доживува шокови.

Нема шанси да биде на целосната верзија со толку киксови.. Иначе кој би ти купил игра со толку гличови ? Ќе биде се поправено (барем да се надеваме..):)

Нема шанси да биде на целосната верзија со толку киксови.. Иначе кој би ти купил игра со толку гличови ? Ќе биде се поправено (барем да се надеваме..):)
Премногу се.Мислам дека волку багови неможат да се средат за кратко време.Единствена надеж ми е дека не го пуштиле комплетниот плеер импакт енџин т.е. пуштиле скратена верзија од него.Багови нормално дека очекував но премногу се.Искрено ако го поправат играва ке биде многу добра

lele се газам од смеење ми отекоа солзи:D::D:D:D WTF, Shaolin soccer!, али ако финалната биде ваква ке биде интересно за играње има да се мочам од смеење.
највероватно за жал ке го вратат стариот од 11ката енџинот

lele се газам од смеење ми отекоа солзи:D::D:D:D WTF, Shaolin soccer!, али ако финалната биде ваква ке биде интересно за играње има да се мочам од смеење.
највероватно за жал ке го вратат стариот од 11ката енџинот
Од каде ти е таа информација дека ќе го вратат енџинот од 11ка?
Ако го вратат супер, иначе ова на ништо не личи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom