FIFA 12

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Пеналите се лоши, исто и одбраната....али најако е кога ќе ја запукаш топката во мрежа звукот што го прави :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Пеналите се лоши, исто и одбраната....али најако е кога ќе ја запукаш топката во мрежа звукот што го прави :D
Јас вчера 4/4 промашив. А на која контрола се фрла голманот? Не е мн тешко да ја погодиш страната на која ќе шутира само уште да знаев како да го фрлам голманот на таа страна :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
јас до сега од 5 пенала за компјутерот 3 имам одбрането,незнам што ви е тешко...

A

Auditore

Гостин
ФИФА 12 се избламира, а ПЕС12 е исто ко 11 само со подобрено Аl, да изиграм неколку утакмици од Песот па да направам споредби, но ФИФА12 дефитивно не ми се допаѓа..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Ме интересира дали играте со assist на подавања, шутеви и се останато или на manual, со целосна контрола врз се што прави играчот?

A

Auditore

Гостин
Ме интересира дали играте со assist на подавања, шутеви и се останато или на manual, со целосна контрола врз се што прави играчот?
Manual и пак е тапа и е немогуќе да промашиш подавање, посебно долгите.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ја па те читам 12 место 11 , шо не каеш дека тоа е работата...:D
Пробај го ова...
We have the fix for running FIFA 11 & FIFA 12 Demo at the same time!Download this registry file (Here),run it and you’re done!Now you can install FIFA 12 Demo without uninstalling FIFA 11.
Фала типче :D
--- надополнето: Sep 14, 2011 4:58 PM ---
Го има некој истиот проблем како мене, играчите сами ја подаваат топката?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.952
Поени од реакции
15.127
Фала типче :D
--- надополнето: Sep 14, 2011 4:58 PM ---
Го има некој истиот проблем како мене, играчите сами ја подаваат топката?
Провери да не имаш уклучено assist на подавањата.

Некој најде како да сменам контроли на тестатура ??

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Провери да не имаш уклучено assist на подавањата.

Некој најде како да сменам контроли на тестатура ??
Аман бе, тоа ли беше проблемот? Кога одиш Kick Off т.е. кога дава Select Sides оди со тастатурата на која било страна и или притисни W или почекај малку да излезе долу Customize controls и кликни на него со маусот.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Јас вчера 4/4 промашив. А на која контрола се фрла голманот? Не е мн тешко да ја погодиш страната на која ќе шутира само уште да знаев како да го фрлам голманот на таа страна :)
Пеналите се бранат на десен аналог на гејмпад. Пеналите се шутираат така што треба со копчето за шут да ја погодите во средина (зелената област) во десниот долен агол на екранот стрелката што ви мрда и одпосле притискате насока за на каде да шутира.
Јас сум задоволен многу од играва, ми треба време да се навикнам малку али во глобала сум многу задоволен. За разлика од демото на песот оваа е 10 класи подобра, во најмала рака е игрива, секоја топка што иде накај гол не влегува (ко на песот). На тие што им е многу лесна најверојатно во опшнс им е оставено дификлти на аматер, сменето го тоа.
@Mac рака имаше и на 11ката на конзоли, исто така со опции да нема само за пенали.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Да многу потешко се даваат оние 100% голови на 12-ка...треба ептен да ја свртиш убаво или во агол за да дадеш гол. Голманот пантер :D све фати

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
На кое се дава фора? Сериозен сум, пошо Фифа премалку иам играно, барем последниве верзии...

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Може да ми дадете линк да го симнам демото.Неможам да се снајдам.По можност од официјална страница да е.
БЛАГОДАРАМ:)
--- надополнето: Sep 17, 2011 9:40 AM ---
Се снајдов за играта, но имам сега многу поголем проблем.
КОНТРОЛИТЕ
Може некој да ме упати.
Порано играв вака:
pas-w
long pas-space
shot-q
sprint-e
change palyer-s
ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ

Kajgana Shop

На врв Bottom