FIFA 12

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Очигледно не си разбрал добро. Реков БЕЗ РАЗЛИКА дали играме УС или ЕУ ако е ПИРАТСКА гејмплејот не е ист (се разбира дека не е 100% сменат), поготово на енџинот, на оригиналот ПРЕДОБРО функционира. А не дека УС верзијата и ЕУ верзијата е различна.. мислам малце ЛОГИКА.. како може иста игра да биде различна? :)
И фала богу дека кракот НЕ МОЖЕ да биде исти како оригиналот, или може? :D

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Очигледно не си разбрал добро. Реков БЕЗ РАЗЛИКА дали играме УС или ЕУ ако е ПИРАТСКА гејмплејот не е ист (се разбира дека не е 100% сменат), поготово на енџинот, на оригиналот ПРЕДОБРО функционира. А не дека УС верзијата и ЕУ верзијата е различна.. мислам малце ЛОГИКА.. како може иста игра да биде различна? :)
И фала богу дека кракот НЕ МОЖЕ да биде исти како оригиналот, или може? :D
100 % е иста играта со крак.
Кракот е фактички reverse engineering на оригиналниот .exe фајл, при што делот од кодот кој што врши (на било кој начин) проверување на оригиналноста на програмот се модифицира или прескокнува. ( И додатни ствари во зависност од тежината на заштитата). Во 90% од случаите само .exe фајлот се модифицира во друг .exe фајл (крак).
Друго ништо не се чепка, за да би влијаело на гејмплејот.

За некои игри ( ко FM 2012 на пр.) не иде тоа така лесно... :D

A

Auditore

Гостин
Ја отворив темава после некое време и прочитав интересни коментари.
Гледам многу се жалите на предоброто АИ, и перфектните акции на АИ-то, мене па баш ми е кул, сакам кога некоја игра ме тера да ја искршам тастатурата, ме тера да играм уште повеќе и да ги измочам.
Пробувам секој ден да најдам време и да играм, обично и се случува по сат време секој ден но неможам многу да напредувам, сеуште сум на ПРО, но ќе изиграм уште една сезона на ПРО па ќе идам на ВК.
Она што сакам да потенцирам е дека играта е неверојатно добро осмислена, и сега после толку време играње ја разбрав и нејзината генијалност и уникатност, од перфектните акции до ненадејни верижни судири на играчите, али љубов голема е.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.319
Поени од реакции
5.663
Ја отворив темава после некое време и прочитав интересни коментари.
Гледам многу се жалите на предоброто АИ, и перфектните акции на АИ-то, мене па баш ми е кул, сакам кога некоја игра ме тера да ја искршам тастатурата, ме тера да играм уште повеќе и да ги измочам.
Пробувам секој ден да најдам време и да играм, обично и се случува по сат време секој ден но неможам многу да напредувам, сеуште сум на ПРО, но ќе изиграм уште една сезона на ПРО па ќе идам на ВК.
Она што сакам да потенцирам е дека играта е неверојатно добро осмислена, и сега после толку време играње ја разбрав и нејзината генијалност и уникатност, од перфектните акции до ненадејни верижни судири на играчите, али љубов голема е.
Мене ме фатија овие заебани средношколски денови со тримесечјето немам време да ја завршам сезоната уште 2-3 утакмици останаа или максимум 4 кола се на се...купот го освоив и сеа уште лигава ми остана и бегам на севиља околу 6 поени иначе нападов ми е тотално различен од овие нормалниве напад наместо виља-џонатан сориано наместо меси(отиде он у манчестер сити сам побара трансфер)-хулк/санчез и наместо иниеста/педро - афелај СОРИАНО 30 ГОЛА има веке 31 поточно :) Aфелај 26 виља 14-15 на про :)

A

Auditore

Гостин
Јас ја завршив првата сезона во ПЛ како втор, прв беше Сити и ми бега цели 10 бода, додека играм ФА Куп финале со Јунајтед.
Бај д веј, играм со Челзи, од играчи ги донес само Азпилуета, Бен Арфа и Хазард, повеќе работам да се развиваат што ги имам младите играчи, ги продадов Дрогба, Анелка, Фереира, Калу, Трнбал и Хиларио.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Играм со Бирмингем,прва сезона влегов во премиер лига,втора сезона 14 место,трета сезона 14 место. Немам многу пари за трансфери па затоа се мачам. Успеав сеа да влезам во ЛЕ со победа во Карлинг купот.
Оваа фифа ја играм многу подолго отколку другите,со другите земав послаб тим и за 2 сезони освујував премиер лига. Вака е пореално и полека си го градам тимот да го направам конкурентен прво во Премиер лигата а после и во европа :)

D

dystopian

Гостин
И удрив на играва едно rage uninstall, јебига, ако ми помине утре пак ќе ја инсталирам. Нема шанси некој јак тим (пет ѕвезди) да победам на world class. Стално ме победуваат со минимална разлика 2-1 или 1-0, или па нерешено. И тоа симптоматично е што само примам голови со глава или од одбиена. Ебате нубот никако да научам веќе недела дена.

Прееска играм против Реал, ги водам 2-0, ми даваат Кристијано и Бензема два гола (и тоа и двата со глава) во последните десет минути. После у продужетци примив уште еден бош гол од мешаница, изгубив и ја избришав... Ти ебем играта ти ебем...

М

Мартин`

Гостин
Што е разликата помеѓу оригиналот и пиратската, може онлајн да се игра или што ?
И како членов на предходната страна вика ја земал за 1200 денари кога оригиналот е 50 евра ..

Нешто не ми е логично тука :rolleyes:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Што е разликата помеѓу оригиналот и пиратската, може онлајн да се игра или што ?
И како членов на предходната страна вика ја земал за 1200 денари кога оригиналот е 50 евра ..

Нешто не ми е логично тука :rolleyes:
Освен што можеш да играш онлајн и да симнуваш трансфери, состави, моментални перформанси на играчи од нет другото се е исто. Зависи од кај ќе ја купиш.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Точно така. А бидејки аи-то на играчите на потешките нивоа е УЖАСНО говно, боље земи си една оригиналка и пукај online. Освен ако имаш другари па дома заедно да играте :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
И удрив на играва едно rage uninstall, јебига, ако ми помине утре пак ќе ја инсталирам. Нема шанси некој јак тим (пет ѕвезди) да победам на world class. Стално ме победуваат со минимална разлика 2-1 или 1-0, или па нерешено. И тоа симптоматично е што само примам голови со глава или од одбиена. Ебате нубот никако да научам веќе недела дена.

Прееска играм против Реал, ги водам 2-0, ми даваат Кристијано и Бензема два гола (и тоа и двата со глава) во последните десет минути. После у продужетци примив уште еден бош гол од мешаница, изгубив и ја избришав... Ти ебем играта ти ебем...
Мора да играш на World Class?

A

Auditore

Гостин
Играјте на послаби нивоа, ја сега се изнервирав, какви само пасеви и проигрувања имаат, оние Болтон умрени ме декласираа.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Тоа импакт енџинот ептен ме дупи. Посебно на моменти кога играч на земја лежи и овие сите после него шо идат како дрва се, ми паѓаат еден врз друг. Прво коа ја играв онака на сезона немаше толкави фејлови ама после кога грабнавме рачките ја и другар ми, абе тибам тролската игра ми ги испоти ташаците до максимум. Импакт енџинот поголем фејл не можеше да биде.

A да, и на пола сезона ми скурчи сеа веќе не ја ни вклучувам...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Последно ја играв Фифа 2010, 11ката не ни ја чепнав, а денес ја инсталирав 12кава. И одма, ко прав професионалец ги одбрав Каљари и наместив legendary :icon_lol:.
И не дадов гол на 5 утакмици. :icon_lol:
Па после ме кикнаа од Каљари, добив понуда од Лече и си реков на world class ќе играм, ама и таму тешко е у курац. Конечно асална фифа да направат.
Сега си играм на про и колку толку се снаоѓам.

П.С. - Шутирањево пенали е катастрофа :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom