FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Каде го има CloneDVD од играва? На која страна?
Да ја пробам и да видам што како е. Демото го избришав одма, пошо не можев контролите да си ги наместам како што сакам :)

Д пајрт беј.

Да ја пробам и да видам што како е. Демото го избришав одма, пошо не можев контролите да си ги наместам како што сакам :)

А како планираш да ја играш кога со .exe-то од демото треба да се игра? И толку ли е комплицирано за контролите бе, 100 пати беше истото прашање прашано, само ти ли не се снајде?
Одиш kick-off, кога дава select sides оди на која било страна со тастатурата и стисни W, стискај на тоа RT-LT горе лево (RT поточно) дур не стигнеш до екранот со контролите. Смени си ги по твоја желба и готово.

п.с. - use google, it's not that difficult.

А како планираш да ја играш кога со .exe-то од демото треба да се игра? И толку ли е комплицирано за контролите бе, 100 пати беше истото прашање прашано, само ти ли не се снајде?
Одиш kick-off, кога дава select sides оди на која било страна со тастатурата и стисни W, стискај на тоа RT-LT горе лево (RT поточно) дур не стигнеш до екранот со контролите. Смени си ги по твоја желба и готово.

п.с. - use google, it's not that difficult.

Уште кога излезе демото, прашав, ми кажаа.
Пробував да си ги наместам како што играм ПЕС(90% се исти контролите), ама не ми се местеа, зафркаваа нешто и ја избришав. И да, ќе пробам да ја играм со финтата од демото.

Како што го симнав демото на 13ти, ги направив контролите како на ПЕС и ми работеше се супер. Незнам како не ви работи

Мислам дека денеска или утре ќе излезат линкови на интернетов
--- надополнето: Sep 27, 2011 10:14 AM ---
Мислам дека денеска или утре ќе излезат линкови на интернетов

Ja има на пират беј, али еве само што најдов ФИФА 12 релоадед, така да моментално ја симињам, ако не ти се брза, почекај, ке ја симнам оваа и ке видам дали е фул со крак и сл, ако е така, ке ти го пратам торентот :)
Зошто на таа предходната само exebition мечеви работат, друго ништо и малце е комплицирана при инсталирање зс треба да го споиш демото со незе :)

Ja има на пират беј, али еве само што најдов ФИФА 12 релоадед, така да моментално ја симињам, ако не ти се брза, почекај, ке ја симнам оваа и ке видам дали е фул со крак и сл, ако е така, ке ти го пратам торентот :)
Зошто на таа предходната само exebition мечеви работат, друго ништо и малце е комплицирана при инсталирање зс треба да го споиш демото со незе :)
Јас ја чекам на замунда, додека не излезе таму не симнувам од никаде, иначе гледам дека гледаш објективно на работите и не си ФИФА или ПЕС фан бој, па ме интересира твојот коментар за ФИФА12 и да ја споредиш со ФИФА11.

И јас исто правев дур немав неограничен лимит :) Сега испробувам све живо и диво, така да, тешки нека чине торентов, па не мора да се чека замунда, ке направиме споредба со песот :)

дечки може некој да ми даде линкот од пиратебеј по ПП?
Јас не успеав да се снајдам:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom