FIFA 12

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Каде го има CloneDVD од играва? На која страна?
Да ја пробам и да видам што како е. Демото го избришав одма, пошо не можев контролите да си ги наместам како што сакам :)
Д пајрт беј.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Да ја пробам и да видам што како е. Демото го избришав одма, пошо не можев контролите да си ги наместам како што сакам :)
А како планираш да ја играш кога со .exe-то од демото треба да се игра? И толку ли е комплицирано за контролите бе, 100 пати беше истото прашање прашано, само ти ли не се снајде?
Одиш kick-off, кога дава select sides оди на која било страна со тастатурата и стисни W, стискај на тоа RT-LT горе лево (RT поточно) дур не стигнеш до екранот со контролите. Смени си ги по твоја желба и готово.

п.с. - use google, it's not that difficult.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
А како планираш да ја играш кога со .exe-то од демото треба да се игра? И толку ли е комплицирано за контролите бе, 100 пати беше истото прашање прашано, само ти ли не се снајде?
Одиш kick-off, кога дава select sides оди на која било страна со тастатурата и стисни W, стискај на тоа RT-LT горе лево (RT поточно) дур не стигнеш до екранот со контролите. Смени си ги по твоја желба и готово.

п.с. - use google, it's not that difficult.
Уште кога излезе демото, прашав, ми кажаа.
Пробував да си ги наместам како што играм ПЕС(90% се исти контролите), ама не ми се местеа, зафркаваа нешто и ја избришав. И да, ќе пробам да ја играм со финтата од демото.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Како што го симнав демото на 13ти, ги направив контролите како на ПЕС и ми работеше се супер. Незнам како не ви работи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Мислам дека денеска или утре ќе излезат линкови на интернетов
--- надополнето: Sep 27, 2011 10:14 AM ---
Мислам дека денеска или утре ќе излезат линкови на интернетов

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ja има на пират беј, али еве само што најдов ФИФА 12 релоадед, така да моментално ја симињам, ако не ти се брза, почекај, ке ја симнам оваа и ке видам дали е фул со крак и сл, ако е така, ке ти го пратам торентот :)
Зошто на таа предходната само exebition мечеви работат, друго ништо и малце е комплицирана при инсталирање зс треба да го споиш демото со незе :)

A

Auditore

Гостин
Ja има на пират беј, али еве само што најдов ФИФА 12 релоадед, така да моментално ја симињам, ако не ти се брза, почекај, ке ја симнам оваа и ке видам дали е фул со крак и сл, ако е така, ке ти го пратам торентот :)
Зошто на таа предходната само exebition мечеви работат, друго ништо и малце е комплицирана при инсталирање зс треба да го споиш демото со незе :)
Јас ја чекам на замунда, додека не излезе таму не симнувам од никаде, иначе гледам дека гледаш објективно на работите и не си ФИФА или ПЕС фан бој, па ме интересира твојот коментар за ФИФА12 и да ја споредиш со ФИФА11.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
И јас исто правев дур немав неограничен лимит :) Сега испробувам све живо и диво, така да, тешки нека чине торентов, па не мора да се чека замунда, ке направиме споредба со песот :)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
дечки може некој да ми даде линкот од пиратебеј по ПП?
Јас не успеав да се снајдам:(

Kajgana Shop

На врв Bottom