FIFA 11

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.904
Сериозно, играва е средена, правев пауза со фифава од 2003-4 до 2008ката, ја симнав неа и шо да видам, бљувотина, се на се со 9ката ми беа едно 5 мин у pc, али оваа ептен ми се свиѓа само некако ептен спора ми е, и на фаст кога ке ставам тиња ми е брзинава и тоа грдо ме иритира :S ...
Како и да е, на први ја симињам, па што биде-биде.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Aj nekoj so iskustvo za ova - Bolje e so gamepad ili tastatura, mislam na FIFA 2010, 2011 , ja mislam so gamepad imas poise moznosti ama potesko se kontrolira dvizenjeto na igraci pravo levo i desno. Pls kazite mi ima li prednost gamepad da idam odma da si kupam . :D Fala

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Aj nekoj so iskustvo za ova - Bolje e so gamepad ili tastatura, mislam na FIFA 2010, 2011 , ja mislam so gamepad imas poise moznosti ama potesko se kontrolira dvizenjeto na igraci pravo levo i desno. Pls kazite mi ima li prednost gamepad da idam odma da si kupam . :D Fala
Купи си. Од искуство ти кажувам, ќе го навикнеш без никакви потешкотии.

--- надополнето ---

Едит: Гледај да земеш гејмпед со аналог, и да се вдлабнати стрелките во пластиката. Не испакнено да е цело кружно.

--- надополнето ---

Кај мене гејмпедот е 5 години речиси стар. Ucom е, кога го зедов беше 800ден ли незнам колку беше, сега го гледам 299ден. 5 години е уште нема мрднато.....Еве овдека го најдов на нет -------->>> http://www.prodavnicamk.com/product.php?ProductID=351

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
Lol, ова ти е ко да кажеш дека Епл вовеле мултитаскинг. Тоа што има фенси име незначи дека они го вовеле или па дека е некоја перфекција. И играј ги двете игри па после збори кој што, вака напразно. И ај кажи ми сеа и personality+ нема у пес и дека позерви у еа го вовеле.

Него EA се мајстори у милкинг пари, на фифава се помалце и помалце промени и праат, да не беа конами ќе беше иста приказна како со madden.

Без разлика кој го вовел ЕА го вметнаа во фифа 11, Конами не. Ми се свиѓа и пес не викам не, ама секогаш имале пороботски движења. Ќе напраат топ графика, али тоа паѓа у вода кога ќе заиграш. Звуците на пес се нон-сенс, немаат никаква фудбалска смисла, а фудбалот го прави навивањето. И коментаторот е роботика, на сите утакмици истото го збори. И не сакам да играм фудбал со ManBlue или FK London. Има некои ствари преку кои конами го заобиколуваат фудбалот, што не ми се допаѓаат.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Уклучи ја пес пред да збориш глупости, плис.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Земи си Уком како оној на сликана од Dovicinski,иначе имам и Уком и Логитеч двете тераат веќе 4 години.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ај доста ми солете памет овде за ПЕС си имате ПЕС 11 тема, таму си пишувајте за неа. Не кењајте по ФИФАТА тука !
Ти ќе им кажеш на луѓето каде да пишуваат? Секој има право на мислење, и сe' дури одговорните сметаат дека истите тие мислења се во рамките на темата, нема што да коментираш ти.

Продолжете со дискусија.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ејјј Тони ај прекини да ми ги бришаш мислењата од темата. Ти реплицирав и бришаш. И пак ќе напишам не солете памет за ПЕС си имате тема за ПЕС. И како што кажа МАН-ЧЕ-СТЕР кажете нешто ново околу ФИФАВА... Финти нешто ова она.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
За шерифување по теми се заработуваат казнени поени. Последно предупредување.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
значи додека играш топката може да го погоди и судијата сеа заприметив ! Comentatorov: Oh my god the ball has hit the referee !

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
значи додека играш топката може да го погоди и судијата сеа заприметив ! Comentatorov: Oh my god the ball has hit the referee !
Да да и цела публика се возбудува поради тоа :) ЗАКОН!

--- надополнето ---

Кајмене работи на рачка се тоа за подавање, шутирање и слично ама не ми одат играчите незнам што е работава.. ако знае некој како може да се среди ова нека пише.
Инсталирајте го ова и се ќе се среди!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Интересно ќе биде во фулл верзијата голманите Ворлд Клас. Сега се аматери пунете ги додека можете :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom