FIFA 11

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
^ Хаха... Е како можам тоа да го мислам бе... Хаха, играм ФИФА цели 10 години... ФИФА фан сум бе чоек. РОФЛ

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Играта е правена со High Tech, што значи врв во графичка технологија, во пасовите се воведени PRO PASSЕS за прв пат во ЕА SPORTS. КОNAMI сеуште ја нема воведено таквата технологија, така да според мене фифа 11 е врвно достигнување во фудбалски игрици. Јас незнам дали си го играл демото, ама јас кога заиграв, ми се поврати желбата за фудбалски игри по долго време. Движењата се перфектни.
Lol, ова ти е ко да кажеш дека Епл вовеле мултитаскинг. Тоа што има фенси име незначи дека они го вовеле или па дека е некоја перфекција. И играј ги двете игри па после збори кој што, вака напразно. И ај кажи ми сеа и personality+ нема у пес и дека позерви у еа го вовеле.

Него EA се мајстори у милкинг пари, на фифава се помалце и помалце промени и праат, да не беа конами ќе беше иста приказна како со madden.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
ЛЕЛЕ КОЕ ПРОМАРШУВАЊЕ Е FIFA-ВА!!!!
СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ Е ЗАД PES 2011 НЕМА НИКАКВО ЧУВСТВО ДЕКА ИГРАШ ФУДБАЛ. КАМЕРИТЕ КОГА ИЗВЕДУВАШ КОРНЕР СЕ НИКАКВИ, ДВИЖЕЊАТА НА ИГРАЧИТЕ СКРОС ПОГРЕШНИ, ГРАФИКА Е МНОГУ ПОЛОША, ДВИЖЕЊЕТО НА ТОПКАТА КОГА ШУТИРАШ!!!! ПА ТОА ЈАС КЕ ГО НАПРАВЕВ ПОДОБРО. СЕ НА СЕ FIFA ДЕФИНИТИВНО ЈА ЗАГУБИ БИТКАТА СО PES ЗАСЕКОГАШ!!!
PES RULEZ!!!

ВЕ МОЛАМ РЕПЛИЦИРАЈТЕ ОСНОВАНО НА ФАКТИ НЕ НА ЕМОЦИИ!!!
Znaci cim na krajot od tvoeto mislenje napisa PES-RULEZ!!! sve kazuva za tebe. Si igras pes na pc i gledas poslednite 3 izdanija pes na pc ja jade fifa u sekoj pogled, ili nemas poim od fudbalski igri taka samo mrcis na temava da nerviras lugje(mene voopste ne me nervira takvo mislenje poso takvi izlaganja kako tvoite do sega imalo i ke ima, izlaganja bez vrska). Poentata e sledna igrac koj ne e upaten vo PES moze da zeme PES 4 i da ja igra da se usovrsi da kazeme i posle bez nikakvi maki da se prefrli na PES 2010(ne ja zimam pes 2011 vo predvid radi pasovite i nekoi sitnici). Toa se 6 godini samo do formuvanje na EDNA ista igra so dodavanje na nekoi sitni raboti vo GAMEPLAY-ot.(ova se odnesuva na PC,PS2,XBOX,XBOX 360, PS3) Zemi FIFA na pr. FIFA 2004(ne ja zimame fifa za PC ja zimame za ps2 na primer. poso eA ne ja batali samo fifa za pc nego i NBA live , madden, NHL).Zborime za igrac koj ne e upaten vo fifa igrite totalen pes igrac. Neka ja igra 2004-kata i posle neka se prefrli na FIFA 10 na ps3 ili xbox 360(ne ja zimam fifa 11 vo predvid isto kako i pes 2011) pa da vidime kako ke se snajde. Poenata e EA SPORTS ne laze sekoja godina tuku EA sekoja godina nosi NOVO vo ponudata na FIFA. KONAMI 6 godini ve d*pi u mozok a vie ke vidite nekoja grafika da zamacka oci 2 do 3 novi stadiona 2-3 para novi kopacki ejjj PES RULEZ!!! Daj ne se blamiraj ako sakas da ja plukas fifata plukaj na temata kaj sto e za pes 2011.Go probav demoto na pes 2011 i tapa ne videna. Se palite za kamerata na pes ko na TV bilo. A toa barovite za sut i stamina ko da ne smetaat ja pravat igrata smesna ko za nintendo wii da e pravena. Igraj si pes i nemoj so takvi izlaganja batalete fifa tapa e ova ona. Fifa igram od 98 a pes igram uste koga bese ISS potocno ISS pro 2. Podobro bi ja igral ISS nego PES 2011 poso tapa e. Sporedi kako evoluirala FIFATA i kako PES-ot pa ke pravime muabet.

--- надополнето ---

darjanmk напиша:
Znaci cim na krajot od tvoeto mislenje napisa PES-RULEZ!!! sve kazuva za tebe. Si igras pes na pc i gledas poslednite 3 izdanija pes na pc ja jade fifa u sekoj pogled, ili nemas poim od fudbalski igri taka samo mrcis na temava da nerviras lugje(mene voopste ne me nervira takvo mislenje poso takvi izlaganja kako tvoite do sega imalo i ke ima, izlaganja bez vrska). Poentata e sledna igrac koj ne e upaten vo PES moze da zeme PES 4 i da ja igra da se usovrsi da kazeme i posle bez nikakvi maki da se prefrli na PES 2010(ne ja zimam pes 2011 vo predvid radi pasovite i nekoi sitnici). Toa se 6 godini samo do formuvanje na EDNA ista igra so dodavanje na nekoi sitni raboti vo GAMEPLAY-ot.(ova se odnesuva na PC,PS2,XBOX,XBOX 360, PS3) Zemi FIFA na pr. FIFA 2004(ne ja zimame fifa za PC ja zimame za ps2 na primer. poso eA ne ja batali samo fifa za pc nego i NBA live , madden, NHL).Zborime za igrac koj ne e upaten vo fifa igrite totalen pes igrac. Neka ja igra 2004-kata i posle neka se prefrli na FIFA 10 na ps3 ili xbox 360(ne ja zimam fifa 11 vo predvid isto kako i pes 2011) pa da vidime kako ke se snajde. Poenata e EA SPORTS ne laze sekoja godina tuku EA sekoja godina nosi NOVO vo ponudata na FIFA. KONAMI 6 godini ve d*pi u mozok a vie ke vidite nekoja grafika da zamacka oci 2 do 3 novi stadiona 2-3 para novi kopacki ejjj PES RULEZ!!! Daj ne se blamiraj ako sakas da ja plukas fifata plukaj na temata kaj sto e za pes 2011.Go probav demoto na pes 2011 i tapa ne videna. Se palite za kamerata na pes ko na TV bilo. A toa barovite za sut i stamina ko da ne smetaat ja pravat igrata smesna ko za nintendo wii da e pravena. Igraj si pes i nemoj so takvi izlaganja batalete fifa tapa e ova ona. Fifa igram od 98 a pes igram uste koga bese ISS potocno ISS pro 2. Podobro bi ja igral ISS nego PES 2011 poso tapa e. Sporedi kako evoluirala FIFATA i kako PES-ot pa ke pravime muabet.
Da ne zborime koj go nosi primatot za najdobra fudbalska igra poslednite 3 godini 2008,2009,2010 i 100% i 2011 spored najpoznatite web sajtovi za gaming i spisanija za gaming a TOA e FIFA. Bese Pes interesna negde do 2006 ama posle pocna poleka da si tone a da i so 2011 verzija uste tolku potona.

--- надополнето ---

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.013
Абе каков Playstation, Xbox и други слични на нив. За РС е работата. Колкав дел од луѓето кај нас имаат од овие работи, а? Ама сите имаат РС. Па ПЕС растура на РС и то е најбитно :)

A

Auditore

Гостин
Точно е дека сум PES-FAN ама се трудев да бидам што пообјективен. Али сепак мислам дека и сите што играте FIFA знаете дека играва не е ни малку тоа што треба да е СИМУЛАЦИЈА! Откачете ја FIFA незнаат и сами колку пари имаат, сите можни лиценци итн. и пак еден PES со 20 пати помал буџет, без многу лиценци секоја година е се подобар и подобар од нив. PES -RULEZ!!!

--- надополнето ---

Ако го мислиш ова што го кажа во права смисла yo ma man :D
Tапа си бе брат, значи навистина појма немаш и си голем фан на ПЕС.
Пробај го демово изиграј неколку утакмици па дојди да коментираш.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Абе каков Playstation, Xbox и други слични на нив. За РС е работата. Колкав дел од луѓето кај нас имаат од овие работи, а? Ама сите имаат РС. Па ПЕС растура на РС и то е најбитно :)
Vidi na globalno nivo ne samo kaj nas pa togas komentiraj. Site imame pc pa zatoa pes bila najdobra. Obrazlozenie NULA 00000000000000000000000000000000000.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Нема никакви радикални промени од 10ката(за конзоли), иако според програмерите требаше да се очекува... можеби повеќе разновидност постои но ајде нека одат постепено, сеа мислам дека пак ќе стагнираат на пц до 15-16.
Пес 11 - Фифа 11 : овој дуел по се излгеда ќе го добие Фифата, иако ја неаме пробано Песот, не ќе ме воодушеви доволно... веќе 3 год. Фифата вади понапреден и реален фудбал.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ги пробав и двете демос на ПС3 и стварно Фифа си е подобра во секој поглед. Прво да ги спомнам многуте нови модови, не знам како е на ПЦ но 11 на 11 на конзола онлине звучи многу атрактиво посебно тоа што можеш да бидеш голман. Гејмплејот е исто така многу променет. А за ПЕС стварно на WII игра изгледа. Исто лошо кај ПЕС е што брзината на играта е огромна ! Играчите трчаат со 100км на час, а кога правиш финти ти треба пола терен за да ја изведеш. Така да барем за ПС3 ФИФА11 е многу подобра, а и многу има напреднато од ФИФА08 (таа ми беше прва за ПС3).

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
кај се мести резолуција и сите други графички сетинзи!?!??!

во game settings нема видео.

--- надополнето ---

најдов, ван игра го стаиле конфигот

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

--- надополнето ---

Da ne zborime koj go nosi primatot za najdobra fudbalska igra poslednite 3 godini 2008,2009,2010 i 100% i 2011 spored najpoznatite web sajtovi za gaming i spisanija za gaming a TOA e FIFA. Bese Pes interesna negde do 2006 ama posle pocna poleka da si tone a da i so 2011 verzija uste tolku potona.

--- надополнето ---

хахахахаха
не е потребно реплицирање на ова се гледа дека појма немаш штом викаш дека PES4 и PES2010 се исти, а бѕ тхе њаѕ ФИФАТА ЕВОЛУИРА КАКО ШТО ЕВОЛУИРАЛЕ ДИНОСАУРУСИТЕ - КАЈ ДА Е ДОГОДИНА ЌЕ ЈА СНЕМА!!!
Не мрчи ти се молам! PES RULEZ!!!

--- надополнето ---

Tапа си бе брат, значи навистина појма немаш и си голем фан на ПЕС.
Пробај го демово изиграј неколку утакмици па дојди да коментираш.
Абе да бев тапа ќе играв ФИФА не сум во тоа друштво, само ако си тапа можеш да играш ФИФА оти играта сама те тера да ја избришеш од ПЦ!

Aki_7

***Train Hard Go Pro***
Член од
15 септември 2008
Мислења
79
Поени од реакции
33
Алал да им е за 11еткава.... Нешто многу јако е играва.

М

Мартин`

Гостин
Кајмене работи на рачка се тоа за подавање, шутирање и слично ама не ми одат играчите незнам што е работава.. ако знае некој како може да се среди ова нека пише.
Дај бе нека каже некој како да го средам ова :/

Kajgana Shop

На врв Bottom