A
Auditore
Гостин
Ке се среди после 1 октомври, демо е играва сеуште има багови и слично, неможеш да средиш, кај кого како.Дај бе нека каже некој како да го средам ова :/
Важно ова е револуција во фудбалски игри.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке се среди после 1 октомври, демо е играва сеуште има багови и слично, неможеш да средиш, кај кого како.Дај бе нека каже некој како да го средам ова :/
Aj nekoj so iskustvo za ova - Bolje e so gamepad ili tastatura, mislam na FIFA 2010, 2011 , ja mislam so gamepad imas poise moznosti ama potesko se kontrolira dvizenjeto na igraci pravo levo i desno. Pls kazite mi ima li prednost gamepad da idam odma da si kupam .Fala
Lol, ова ти е ко да кажеш дека Епл вовеле мултитаскинг. Тоа што има фенси име незначи дека они го вовеле или па дека е некоја перфекција. И играј ги двете игри па после збори кој што, вака напразно. И ај кажи ми сеа и personality+ нема у пес и дека позерви у еа го вовеле.
Него EA се мајстори у милкинг пари, на фифава се помалце и помалце промени и праат, да не беа конами ќе беше иста приказна како со madden.
Aj nekoj so iskustvo za ova - Bolje e so gamepad ili tastatura, mislam na FIFA 2010, 2011 , ja mislam so gamepad imas poise moznosti ama potesko se kontrolira dvizenjeto na igraci pravo levo i desno. Pls kazite mi ima li prednost gamepad da idam odma da si kupam .Fala
Ај доста ми солете памет овде за ПЕС си имате ПЕС 11 тема, таму си пишувајте за неа. Не кењајте по ФИФАТА тука !
Да да и цела публика се возбудува поради тоазначи додека играш топката може да го погоди и судијата сеа заприметив ! Comentatorov: Oh my god the ball has hit the referee !
Кајмене работи на рачка се тоа за подавање, шутирање и слично ама не ми одат играчите незнам што е работава.. ако знае некој како може да се среди ова нека пише.
Да да и цела публика се возбудува поради тоаЗАКОН!
--- надополнето ---
Инсталирајте го ова и се ќе се среди!