A
Auditore
Гостин
Ке се среди после 1 октомври, демо е играва сеуште има багови и слично, неможеш да средиш, кај кого како.Дај бе нека каже некој како да го средам ова :/
Важно ова е револуција во фудбалски игри.
Ке се среди после 1 октомври, демо е играва сеуште има багови и слично, неможеш да средиш, кај кого како.Дај бе нека каже некој како да го средам ова :/
Купи си. Од искуство ти кажувам, ќе го навикнеш без никакви потешкотии.Aj nekoj so iskustvo za ova - Bolje e so gamepad ili tastatura, mislam na FIFA 2010, 2011 , ja mislam so gamepad imas poise moznosti ama potesko se kontrolira dvizenjeto na igraci pravo levo i desno. Pls kazite mi ima li prednost gamepad da idam odma da si kupam . Fala
Lol, ова ти е ко да кажеш дека Епл вовеле мултитаскинг. Тоа што има фенси име незначи дека они го вовеле или па дека е некоја перфекција. И играј ги двете игри па после збори кој што, вака напразно. И ај кажи ми сеа и personality+ нема у пес и дека позерви у еа го вовеле.
Него EA се мајстори у милкинг пари, на фифава се помалце и помалце промени и праат, да не беа конами ќе беше иста приказна како со madden.
Земи си Уком како оној на сликана од Dovicinski,иначе имам и Уком и Логитеч двете тераат веќе 4 години.Aj nekoj so iskustvo za ova - Bolje e so gamepad ili tastatura, mislam na FIFA 2010, 2011 , ja mislam so gamepad imas poise moznosti ama potesko se kontrolira dvizenjeto na igraci pravo levo i desno. Pls kazite mi ima li prednost gamepad da idam odma da si kupam . Fala
Ти ќе им кажеш на луѓето каде да пишуваат? Секој има право на мислење, и сe' дури одговорните сметаат дека истите тие мислења се во рамките на темата, нема што да коментираш ти.Ај доста ми солете памет овде за ПЕС си имате ПЕС 11 тема, таму си пишувајте за неа. Не кењајте по ФИФАТА тука !
Да да и цела публика се возбудува поради тоа ЗАКОН!значи додека играш топката може да го погоди и судијата сеа заприметив ! Comentatorov: Oh my god the ball has hit the referee !
Инсталирајте го ова и се ќе се среди!Кајмене работи на рачка се тоа за подавање, шутирање и слично ама не ми одат играчите незнам што е работава.. ако знае некој како може да се среди ова нека пише.
Го симнав и на крајот од инсталирањето пишува „Setup error“ и не ми дава да продолжам.Да да и цела публика се возбудува поради тоа ЗАКОН!
--- надополнето ---
Инсталирајте го ова и се ќе се среди!