FIFA 11

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
Нема проблем.. иначе и те како е добредојден :D

--- надополнето ---

Ме интересира има ли некаде линк за сите финти што постојат во играва, што може да се направат. Дека небива вака, факт е дека е пореално направено но ептен тешко се мине играч.
И мене ме интересира исто додека играм неможам да направам ниту една финта

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Ме интересира има ли некаде линк за сите финти што постојат во играва, што може да се направат. Дека небива вака, факт е дека е пореално направено но ептен тешко се мине играч.
Во самата игра ги имаш сите финти што може да се направат сосем упатсвтво, т.е. контролите кои треба да ги користиш за да го направиш трикот.

Escape -> My FIFA 11 -> Help -> Skill Moves (Celelbrations/General Gameplay)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Од кога го инсталирав пачот 1.01, не можам да ја играм играва, ми кажува please insert CD...што е работава сега?

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Кажи која финта ја сакаш и одма ќе ти ја кажам сите ги знам !

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
Со кој тим играте Менаџер ?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Знае некој што е проблемот ?

--- надополнето ---

Симнато е од замунда и несака да почне со инсталација :(

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Знае некој што е проблемот ?

--- надополнето ---

Симнато е од замунда и несака да почне со инсталација :(
Ај види ова спушти го и пробај пак.

--- надополнето ---

Од кога го инсталирав пачот 1.01, не можам да ја играм играва, ми кажува please insert CD...што е работава сега?
Гледам ти немаат одговорено па ај да ти кажам. Треба одново крак да ставиш :)

Со Милан бе со кој можи :) xD

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Кога одам во play online во играта ми вика дека треба да download-ирам понова верзија. Како да играм online ??? :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ај види ова спушти го и пробај пак.

--- надополнето ---

Гледам ти немаат одговорено па ај да ти кажам. Треба одново крак да ставиш :)

Со Милан бе со кој можи :) xD

Програмава бара License Key :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
На почеток почнав со Барса 2-3 сезони ги направив ептен ѕверови, па една или две сезони во Реал зошто сакав да си го победам ѕверосаниот тим на Барса па во Севиља за да ми бидат конкуренти ѕверосани тимови на Барса и Реал, па во Интер па 2-3 сезони во WBA. Со сите тимови ги имам земено сите трофеи. Почнав од ново после со Фиорентина и сега ми е 3та сезона. Првата освоив Италијанско и Копа Национале, втората сезона испаднав од едниот куп али земав Италијанско, Лига на шампиони, Копа национале и уште еден куп мислам.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Дали го има некој проблем сличен на мојот, кога и да почнам игра почнува ужасно да сецка. Менито, тренинг, за време на прекини на натпревари тогаш е во ред. Исто се случува и со макс графика и со најлоша.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Дајте малце помош околу снимање на играва.. Значи ја земав на 2 цд-а зипувани у 6 дела part 1 2.. Отпакувам од прво цд part 1 и стига до 99 % и ми бара цд 2 part 6 , пробувам со 2 цд и нејќе, вика отпакувај part 1 од 1 цд.. Иначе и со deamon пробував да монтирам , исто се јавува грешка.. помош ?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Пред некое време се решив за да ми биде поинтересна играта да започнам од најниската англиска лига со екипата на Gillingham :) сезона 2017 и се наоѓам во Премиер Лигата.. Екипата беше составена од играчи со оценки од околу 58, а сега направив екипа со оценки од по 79 (најниска 71).. Иначе немав некои големи успеси освен освојување на лига 1 и лига 2, влезот во премиер лига и опстанок во истата. Би ви препорачал на сите да направите еден таков да го наречам подфат.. баш е интересно, поздрав :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom