FIFA 11

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Правам прекршок во 40 мин. прво полувреме и до крајот немаше никаков преки и од ко заврши првото полувреме ми извади црвен картон :tapp:
А ти мислиш забораваат судиите, а? :)
Нема лабаво на играва...

--- надополнето ---

Абе што да правам со контроливе, стискам Е и не сака да трча спринт дај кажете на кое копче е спринтот.
На RT. Во FIFA Config -> In-Game Keyboard намести си сам на кое копче сакаш да ти биде спринт.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А ти мислиш забораваат судиите, а? :)
Нема лабаво на играва...

--- надополнето ---

На RT. Во FIFA Config -> In-Game Keyboard намести си сам на кое копче сакаш да ти биде спринт.
Мислам дека му е голема грешка тоа шо дава судијата како будала картони...еден старт=еден жолт(или црвен)

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Мислам дека му е голема грешка тоа шо дава судијата како будала картони...еден старт=еден жолт(или црвен)
Не брат, далеку од лоши се судиите. Ако го сопнеш играчот од позади, или го спречиш да излезе сам пред голман, или направиш ептен груб фаул - нормално дека ти следува црвен. Жолти картони даваат за помеки стартови. Ај баш покажи ми видео за некој безвезен картон.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Дал предност дека останала топката во нивен посед и на следниот прекин ти дава картон ако треба. Не се сеќирај никогаш не заборава :) Картонот зависи од каков ти е фаулот, ја играм многу и 11ката и ја играв 10ката и до сега еднаш дали ми се има случено да даде картон без врска, се зависи од фаулот каков ти е.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не брат, далеку од лоши се судиите. Ако го сопнеш играчот од позади, или го спречиш да излезе сам пред голман, или направиш ептен груб фаул - нормално дека ти следува црвен. Жолти картони даваат за помеки стартови. Ај баш покажи ми видео за некој безвезен картон.
Немам видео да ти покажам.Не снимав дури играв

Дал предност дека останала топката во нивен посед и на следниот прекин ти дава картон ако треба. Не се сеќирај никогаш не заборава :) Картонот зависи од каков ти е фаулот, ја играм многу и 11ката и ја играв 10ката и до сега еднаш дали ми се има случено да даде картон без врска, се зависи од фаулот каков ти е.
Предност и после црвен да ти извади? Или прими гол и нека ти дај црвен после то за старт пред голот. За жолт добро, ама за црвен...

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Дали некој знае како да го изведам трикот кој се наоѓа во 4 Star Skill Moves и се вика Ball Hop ( while standing ) !?!?!
Ако играш на тастатура заборави на тој трик. Мора да имаш џојстик за да притиснеш RS.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082

Предност и после црвен да ти извади? Или прими гол и нека ти дај црвен после то за старт пред голот. За жолт добро, ама за црвен...
Чудно, имам изиграно веќе 4 сезони на менаџер моуд и до сега ова ми се нема случено. Да извади жолт да, ама црвен до сега не.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Која е контролата за долга топка? :icon_conf

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Чудно, имам изиграно веќе 4 сезони на менаџер моуд и до сега ова ми се нема случено. Да извади жолт да, ама црвен до сега не.
Ниту мене, од ФИФА09 мислам дека беше така со почитувањето предност (мислам), ама ми се нема случено црвен да ми даде ниту офлајн ниту онлајн.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464

Ни мене ми се нема случено директен црвен да ми даде после предност, сигурен си дека не бил втор жолт?
Инаку на светсково (во живо :) ) мислам дека имаше ваков случај, со Шпанија мислам дека беше, дадоа гол и + на противничкиот играч му дадоа директен црвен, а судијата испочитува кратка предност.

A

Auditore

Гостин
Излезе пач за ФИФА 11.
Корегирани се доста работи.

The end-match crash in Manager Mode and Exhibition Match.

The Manager Mode crash when using Peterborough Club.

Teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch.

The Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England.

The Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used.

The weather pattern randomizer in Manager Mode.

Two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse.

Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen.

Users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match.

Users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4.

Highlight replays video stuttering.

NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering.

Improvement for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings.

A work around for video stuttering on ATI video cards (until a new driver is released).

Correction to Lincoln City kit sponsors.

Correction to Zenit St. Petersburg third kit.

Correction to Montpellier kit sponsors.

Го има на замунда, аренабг и на официјалната страна.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Не го симињајте. Создава повеќе багови отколку што поправа.

A

Auditore

Гостин
Не го симињајте. Создава повеќе багови отколку што поправа.
И има вируси, АВГ-то ми го блокирало торентот додека се симињал, 2 вируса во 3 фајла.
Поздрав, и се извинувам, без да проверам лупнав.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
И има вируси, АВГ-то ми го блокирало торентот додека се симињал, 2 вируса во 3 фајла.
Поздрав, и се извинувам, без да проверам лупнав.
Абе за вируси нема. Еве ти доказ.

http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/aadcfe12018fb26c1bc85783d9e78527505354ee

Али факт е дека повеќе заебува отколку што поправа. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom