FIFA 11

A

Auditore

Гостин
Значи си плаче за формат !!!

- АнтиВирусов не покажува вируси. Инсталирав најнови драјвер и Dx ..... секогаш ми се абдејтира виндовсот :)
Денес додека не истргнеш 100 ЕУР за антивирус никад нема да бидеш заштитен од вируси, а апдејти си прави колку да ти мачка очи.
Мој совет ти е, форматирај го пц-то и стави си AVG Free верзија, инсталирај CCleaner, прави диск клин ап и дефрагмент, одржувај го пц-то во форма со најновите апдејти и ќе немаш гајле, ја така долго време фурам.Можеби знаеш, али како и да е да ти кажам при апдејт на виндовсот иди custom инстал каде што ќе одстиклираш она срањето со џенуин адвантиџ.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Другари многу сецка играва .........

Комфигурација моја
CPU > AMD Athlon 64 LE-1600 2.2GHz
RAM > 2GB
VGA > 9400GT 512mb

Сетингс на FIFA 2011
1024x768
Low
AA of
Значи си плаче за формат !!!

- АнтиВирусов не покажува вируси. Инсталирав најнови драјвер и Dx ..... секогаш ми се абдејтира виндовсот :)
Друже не ти е до вируси. Слаб ти е компјутерот. Помири се со тоа.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ова ли е игра ?? :) Ни графика ништо ...... PES најдобра.
- Се извинувам за критикава ама таа е !

Член од
17 октомври 2010
Мислења
52
Поени од реакции
3
ucom joystick

Купи си. Од искуство ти кажувам, ќе го навикнеш без никакви потешкотии.

--- надополнето ---

Едит: Гледај да земеш гејмпед со аналог, и да се вдлабнати стрелките во пластиката. Не испакнено да е цело кружно.

--- надополнето ---

Кај мене гејмпедот е 5 години речиси стар. Ucom е, кога го зедов беше 800ден ли незнам колку беше, сега го гледам 299ден. 5 години е уште нема мрднато.....Еве овдека го најдов на нет -------->>> http://www.prodavnicamk.com/product.php?ProductID=351
Дали на ucom joystickov ти работат двата аналози ? Кај мене десниот никогаш не работел.. :S

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Да работат и двата, ама сум згрешил сликата баш не е толку ист, има две копчиња доле над аналозите пишува Mode под нив, служат за уклучување на аналогот.

Член од
17 октомври 2010
Мислења
52
Поени од реакции
3
го имам јас истиов од сликава ама има проблем со десниот аналог а ми треба за фифа... :S

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
го имам јас истиов од сликава ама има проблем со десниот аналог а ми треба за фифа... :S
Ucom ти е срање невидено - некогаш рикнува цел гејмпад од ништо, а некогаш "само" делови.
Првиот ми рикна од чиста мира, не го читаше веќе.
Вториот ни ја не знам од што, а еве третиот го има истиот проблем како твојот - десниот аналог прекина да ми работи. Нема спас, купи нов. :)

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Дали некој знае како да го изведам трикот кој се наоѓа во 4 Star Skill Moves и се вика Ball Hop ( while standing ) !?!?!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Правам прекршок во 40 мин. прво полувреме и до крајот немаше никаков преки и од ко заврши првото полувреме ми извади црвен картон :tapp:

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Абе што да правам со контроливе, стискам Е и не сака да трча спринт дај кажете на кое копче е спринтот.

Kajgana Shop

На врв Bottom