FIFA 11

М

Мартин`

Гостин
И кај мене е вака. не наоѓа тастатура као контролер или појма неам шо. Шо е работа?
Кајмене работи на рачка се тоа за подавање, шутирање и слично ама не ми одат играчите незнам што е работава.. ако знае некој како може да се среди ова нека пише.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Јас стигам до Play, понатаму не може да влезе во играта.
Помош?

Стигам до тука, и толку, не сака повеќе.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Зошо не можам да шутирам кога сакам!? На кој идиот му текнало да направи да не може да се шутира додека си во спринт!?

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
И јас научив да правам финти кој сака да му кажам како се прават нека ме праша на мсн поззз

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
ЛЕЛЕ КОЕ ПРОМАРШУВАЊЕ Е FIFA-ВА!!!!
СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ Е ЗАД PES 2011 НЕМА НИКАКВО ЧУВСТВО ДЕКА ИГРАШ ФУДБАЛ. КАМЕРИТЕ КОГА ИЗВЕДУВАШ КОРНЕР СЕ НИКАКВИ, ДВИЖЕЊАТА НА ИГРАЧИТЕ СКРОС ПОГРЕШНИ, ГРАФИКА Е МНОГУ ПОЛОША, ДВИЖЕЊЕТО НА ТОПКАТА КОГА ШУТИРАШ!!!! ПА ТОА ЈАС КЕ ГО НАПРАВЕВ ПОДОБРО. СЕ НА СЕ FIFA ДЕФИНИТИВНО ЈА ЗАГУБИ БИТКАТА СО PES ЗАСЕКОГАШ!!!
PES RULEZ!!!

ВЕ МОЛАМ РЕПЛИЦИРАЈТЕ ОСНОВАНО НА ФАКТИ НЕ НА ЕМОЦИИ!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ Е ЗАД PES 2011 НЕМА НИКАКВО ЧУВСТВО ДЕКА ИГРАШ ФУДБАЛ. КАМЕРИТЕ КОГА ИЗВЕДУВАШ КОРНЕР СЕ НИКАКВИ, ДВИЖЕЊАТА НА ИГРАЧИТЕ СКРОС ПОГРЕШНИ, ГРАФИКА Е МНОГУ ПОЛОША, ДВИЖЕЊЕТО НА ТОПКАТА КОГА ШУТИРАШ!!!! ПА ТОА ЈАС КЕ ГО НАПРАВЕВ ПОДОБРО. СЕ НА СЕ FIFA ДЕФИНИТИВНО ЈА ЗАГУБИ БИТКАТА СО PES ЗАСЕКОГАШ!!!
PES RULEZ!!!

Иако мислам дека пес е подобра годинава, мислењево е тотално фанбојско и нема никаква смисла. Без навреда.

Анимациите се подобри од тие на пес, движењета исто. Камерата за корнер, њтф, шо е тоа битно ебаго. Графиката да, лоша е али пак е задоволителна.

Си има недостатоци играта, али не се овие што ги наброја. Тие недостатоци се гледаат по играње 10-15 утакмици, не со една.

Лани ова што сега е за компјутер беше една од најпродаваните спортски игри, заработија огромна сума на пари. Дека се алчни копилиња, се, али играва е сосема океј за casual гејмер.

И исклучете assisted на пасови шутеви и слично, да излезете од console derp mode и да изгледа ко да се трудите да играте.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Иако мислам дека пес е подобра годинава, мислењево е тотално фанбојско и нема никаква смисла. Без навреда.

Анимациите се подобри од тие на пес, движењета исто. Камерата за корнер, њтф, шо е тоа битно ебаго. Графиката да, лоша е али пак е задоволителна.

Си има недостатоци играта, али не се овие што ги наброја. Тие недостатоци се гледаат по играње 10-15 утакмици, не со една.

Лани ова што сега е за компјутер беше една од најпродаваните спортски игри, заработија огромна сума на пари. Дека се алчни копилиња, се, али играва е сосема океј за casual гејмер.

И исклучете assisted на пасови шутеви и слично, да излезете од console derp mode и да изгледа ко да се трудите да играте.

Точно е дека сум PES-FAN ама се трудев да бидам што пообјективен. Али сепак мислам дека и сите што играте FIFA знаете дека играва не е ни малку тоа што треба да е СИМУЛАЦИЈА! Откачете ја FIFA незнаат и сами колку пари имаат, сите можни лиценци итн. и пак еден PES со 20 пати помал буџет, без многу лиценци секоја година е се подобар и подобар од нив. PES -RULEZ!!!

--- надополнето ---

^^ Нема потреба да ти се реплицира се кажа.
Ако го мислиш ова што го кажа во права смисла yo ma man :D

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
PES RULEZ!!!

Играта е правена со High Tech, што значи врв во графичка технологија, во пасовите се воведени PRO PASSЕS за прв пат во ЕА SPORTS. КОNAMI сеуште ја нема воведено таквата технологија, така да според мене фифа 11 е врвно достигнување во фудбалски игрици. Јас незнам дали си го играл демото, ама јас кога заиграв, ми се поврати желбата за фудбалски игри по долго време. Движењата се перфектни.

Kajgana Shop

На врв Bottom