FIFA 10

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Според најавите, викаат дека графиката ќе биде на највисоко ниво, и ќе не остави без здив.
Ми звучи познато...па да, секоја година го слушаме ова, веќе години наназад и пак на нас заостанатите PC гејмери ни даваат срање секоја година.

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
ja simnav i se zaebav

zosto postoi ova mizernovo fifa ...isto sranje od 2000 do 2010 ,nemaat nisto popraveno vo gameplayot, greotka e fifava:drk:
Сумљам дека си играл по муабетов....пошо ако споредиш од 99ка па преку 2000, 2001...2009...и 10ка ама благе везе нема една со друга...со 9ката е слична да...али со претходните далеку далеку поразлична...и у позитивен смисол сменета.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
На оваа Фифа нема она автоматско чување на противнички играч, а? Или лошо сум наместил контролите?

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Каква е новата фифа чув дека излегла па незнам дали да ја купам???Пес 10 на 23 октомври сигурно ке ја земам а за фифа решив да ве прашам дали е добра???

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Знам демото излезе,туку целата игра ?

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Конечно ја дочекав FIFA 10 na xbox 360. Чим видов вчера дека ја има на торентиве решив одма да ја обезбедам на време. На прв поглед разгледувајки низ менијата се гледаат новите работите кои ги има 10-ката. Новите модови како FIFA live 2.0 season, Virtual mode како и за прв пат на конзолите FIFA STORE. Има и туториали за новите гејмплеј работи на 10-ката кои можам да кажам дека се корисни за новите играчи на фифа. Има уште новитети на кои не ми текнува моментално. Во тренинг арената сега може да се одбере вежбање на корнери,слободни удари и слично. Прв натпревар што одиграв беше со Интер против Милан. Одма забележав дека конечно мозе да се одбере во какви услови сакаме да го одиграме натпреварот под различни временски услови, под дожд или снег. На ниво на тешкотија за почеток ставив на PROFESSIONAL и наместо милито ва први 11 го ставив балотели. Уште на самиот почеток го забележав новото движење на играчите, односно дека конечно играчите се движат во сите насоки т.е. 360 степени, а не како во минатите игри во 8 насоки. Негде на почетокот прв гол дадов со Балотели. Забележав дека шутот е доста подобрен ид 08 и 09 на конзоли, како и нафрлувањата. Нафрлувањата сега се чуствуваат некако многу поприродно. Понатаму постигнав втор гол со Ето. Сега играчите влегуваат во многу подолготрајни дуели, така што топката не се одзима баш на брзина. Примив гол од пирло од слободен удар од негде 23 метра. 2-1 полувреме. Единствено нешто што ме нервира на 10-ката е големиот број на фаули. За многу ситни прекршоци се суди фаул иако судијата дозволува предност во многу наврати. Ако ви текнува ваков случај имаше на Пес 2005 или 6-ката. Второ полувреме 3-1 за мене, пак со балотели. Ама тука настапи Пато масовно на цело село. Дечкото ми збрца два брзи гола и стана 3-3. Ама со ето во 90+ минута дадов уште еден гол за 4-3 конечен резултат. 7+, 30 коефициент во кладилница. Првите импресии беа фантастични. Одиграв уште неколку натпревари на дожд и снег. Се забележува успорувањето на играта на снег и дожд особено движењето на топката. Работи кои не ми се допаднаа е големиот број на прекршоци, дратстично помалиот избор на копачки од лани и публиката. Очекував ова година публиката да биде пожива ама некако од ЕА ја зезнале работата. За фифата има уште многу работи да се видат и откријат така да утре ке пробам менаџер мод па ке пишам за први впецатоци од тоа. За РС верзијата ако ја игра некој нека пише.

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
сум фифа фан ама се разочарав од пс верзијата ( истото се мота од 2000та) освен у тактиките ги гледам играчите се растарчуваат на секаде, бег да го ставиш во напад па можеш да се истуриш од давање голови. публиката за никаде сите станати и даваат аплауз, судиите здрвени , тренерот не го покажува, даваат предност за везвезе работи, на ворд клас ги тепав 2/2

едноставно не вреди да се симиња

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Што знам мене подобрна ми изгледа од минатите :) прва утакмица играв Реал-Барса ги плеснав 3-0 Бензема ѕвер:vozbud: интересно е и тоа што оваа година можеш да играш и со само еден играч само него да го контролираш истото го имаше и на пес лани но ова некако повеќе ми се свиѓа на фифава боље е:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom