FIFA 10

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ви избришав повеќе мислења, некои мислења ви ги едитирав - секој што ќе почне да збори PES vs FIFA на било која од темите, а не во соодветната, ќе добие бан од тема.

Инаку Пеце, што те читам вака чуден со сензорите...сфати дека тоа е за Xbox360 верзијата, која е години и векови пред оваа FIFA 10 за PC.
Пробај FIFA на PC и на конзоливе (PS3 и Xbox360), па после види што срање ни сервираат со години на нас...па добро бе мајкуму, не сме ваљда глупи и понатаму да го сркаме?

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
ja igrav demoto i e za nikade ima samo 5 tima i 5 opcii vo menito koj funkcioniraat izglea ke treba da se strpam do finalnata verzija

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Да има барем 1/4 од работите што се на трејлерот ја би бил пресреќен, пошо 09 ко наркомани да ја праеле -.-.

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
Одлично направена оваа година. Алал да им е :)

Многу е пореална, достате со тие глупости иста ко 9-ката. Шутовите, пасовите, клижачите... многу многу по реално.
На друга тема и на чет тврдиш дека не чини, тука види шо пишуваш....шо лупеташ уствари?:pos2::pos2::pos2:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
На друга тема и на чет тврдиш дека не чини, тука види шо пишуваш....шо лупеташ уствари?:pos2::pos2::pos2:
FAIL! :tv:

Подобрена е од 09-ката, а и од ПЕС09 повеќе ме бендисува оваа ФИФАва, само ги негирав тие што мислат дека секоја година прават исто срање.

Прва ја инсталирав ФИФАта, и стварно е добро направена... али кога споредив со ПЕС, можам само да ти кажам 'срање' е или како сакаш... барем по - конкурентни да биле.

Прв пат од кога играм Фудбал игриви ... ПЕС направиле вакво изненадување. Имаше некој постирано во темата за ПЕС дека е правена во ист стил ко ПЕС6, или како надоградување. И најверојатно оваа година ќе има Онлајн играње, така да Фифава ќе замре тотално! ( Не заборавај дека беВ фифа фан до вчера )

Како и дае, и да сум рекол нешто ... сепак се тоа првични видувања, нели? :D и така ти идам само контра на мсн, пошто си не убедлив :)

Само 'мала' споредба со ФИФИте, незнам каде виде во постот дека ги споредувам ПЕС и ФИФА. Ама и тука ќе ти кажам, оваа година ПЕС е многу многу понапред.

:helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Почна да излага играва, прееска за пс2, сега за иксбокс.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

На торентлич ја има...

Излезе и за компјутер...

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ај некој што ја има симнато да каже дали има некој разлики од демото во поглед на графика и други работи.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Ја сеа ќе почнам да ја симињам...па коа ќе ја симнам ќе ви ги кажам моите импресии...ама не очекувам да се нешто добри...

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Ја сеа ќе почнам да ја симињам...па коа ќе ја симнам ќе ви ги кажам моите импресии...ама не очекувам да се нешто добри...

Така за секоја игра викаш :tv:

Иначе, ко што читам треба да излезе некаде октомври, а веќе ја има по торентиве, што е работава ? :tv:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ja simnav i se zaebav

zosto postoi ova mizernovo fifa ...isto sranje od 2000 do 2010 ,nemaat nisto popraveno vo gameplayot, greotka e fifava:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom