S
Stef Bachatero
Гостин
Facebook status:single и веднаш ќе видиш која девојка те свиѓа или маж.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фасти почна да се опаметува
.....факт е дека се и сешто се објавува на фб......од типот на: јадам ова...правам ова.......со оваа на кафе......раскинувања......булшити...
него ако мислиш на други работи јас на кајгана не објавував секоја стотинка од мојот живот ПРО АЛИ ЏИWTF???.многу пати ми се десило некој што сум ги сметал за животни сопатници од ведро небо psychos да ми пишат еј тео вака и вака јас никад повеќе со тебе.
Фејзбук првично за училишта бил направен фејзбук уништува се од другарство до фамилија ..

???Добра ти е регистрацијата во потпис незнам точно дали е грчка или личи во стил на грчка .. ама сеедно иритирачко е нвм тоа.. јас одсекад ова го знаев и го мислев така да „не ми дојде памет сега“ туку сум си паметен од мали нозе..ако ова за тебе е мудрост тогаш супер сумнего ако мислиш на други работи јас на кајгана не објавував секоја стотинка од мојот живот ПРО АЛИ ЏИ
--- надополнето: Sep 14, 2011 1:28 PM ---
И НАЈБИТНО ДА СЕ СПОМЕНЕ - ИТНЕРНЕТ МАЖИTE-SASHA4FIECE ИЛИ ТАКА НЕКАКО НЕ НИ САКАМ ДА МУ ГО ЗАПАМТАМ НИКОТ НА ТОЈ...КАКО ДА ГО НАРЕЧАМ ШТО КОМЕНТИРАЛ КАЈ ИНДИГО ДЕТЕ НА ЅИД - МУ ПЛАЌАШ ЛИ НА ТЕО ЗА ЛАЈКОВИ ?! МОЛАМ?! ...да бев доволно ретардиран ќе го најдев под дрво и камен и ќе го остаев полу инвалид..мене ацид ме банираше на 9 дена поади премногу теми а не поради напашање на некого ..профилот на тој идиотот според мене најправилно ќе биде или да се опомене или да се избрише - ИЗВИНЕТЕ ЗА НЕ ТАКА ГОЛЕМИОТ ОФ ТОПИК ...сегде постојат интернет мажи .. !
Паметно. Јас имам фејзбук профил со 19 пријатели (точно) и ретко се ставам на него... Ни ми е гајле што прават, ни ништо, онака кога ќе ми текне.Ne koristam facebook i stvarno ne mi e jasno koga ke sretnam nekoj zavisnik od fb koj ke rece " idam doma da vidam sto sum propustil na facebook "
Edinstveno sto koristam e skype, nisto drugo![]()
а ти тоа гледаш дома ааааWTF???

,женската љубомори.