Фејсбук ми ја уништи врската ...

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Facebook nemoze da ti ja unisti vrskata, no ljubomorata moze. Edno ne mi e jasno, zaso da se znaat megusebnite pass, na momakot i devojkata, ne e za dzabe toa gore user name, znaci sekoj posebeno. Ako sakaat neka napravaat zaednicki, ne vaka ovoj ke vleguva kaj nejze, ovaa kaj nego i ete ti raspravija odma. Neli vrskata e veruvanje i povererenje ili toa e samo u spanskite serii? Facebook e samo tepanje vreme na internet niso korisno ili vo najblag slucaj, ako imas nekoj rodnini, drugari po svetov, za komuniciras so niv. Doklku vrska ti unisti, togas kompjuterot niz prozor, internet kabelot skini go, mobilniot vo kanta i sedni 4 dena u soba zaklucen, ubavo preispitaj se so si napravil
 
Член од
9 јануари 2010
Мислења
155
Поени од реакции
10
Малце оф топик ќе одам....за ова со врскиве немам што да искоментирам...али тоа што девојчињава се сликаат полугои...тоа ми пречи..имам 16 години сето тоа ми е убаво..али шо не личи не личи.....и после машките биле манијаци вака било нака било.....и најмногу се нервирам некоја шо се слика кај ќе стаса..отишла во веце се сликала..згора на тоа во фотошоп си ги чисти акните од лицето и си ги пумпа цицките..стварно нема смисла..
И после Фб им ја уништил врската... :)
 
Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Лошо.

Обиди за упад од поранешната девојка на мојот профил со недолични коментари и постови, а се со намера сегашната девојка тоа да го забележи. Но има лек и за тоа, бришење од листа на пријатели, блокирање...
 
Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
ке ја уништи ако само мислеш кој статус да ти стое денеска и да не стануваш од компјутер. Знам такви некој на фејсбук секој ден `фенси` статус и нова слика.
 

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
А додека ти проверуваш на фејсбук шо и како правела твојата љубена она може сексуално се задоволува во реалниот свет.Ако сака да се ебе и со катанец да и ја закључиш, ќе се снајде и пак ќе се изебе т.е ќе ти набие рогови :helou:
kolku ubavo kazano hhehehe :smir:
 

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Не само љубовна врска..многу пати ми се десило некој што сум ги сметал за животни сопатници
од ведро небо psychos да ми пишат еј тео вака и вака јас никад повеќе со тебе..Добро .. испочитувано..ама не преку порака на фејзбук.Фејзбук полека почнувам да го гледам како нешто злобно и нешто повторно направено за некоја добра цел а искористено за нешто сосем трето.Фејзбук првично за училишта бил направен фејзбук уништува се од другарство до фамилија .. прашање е колку фамилии се растуриле за фејзбук .. битно ..Но знајте кога од мајка до баба се заинтересирани за фејзбук профил е тогаш е лошо.. остај што ќе немаш ни време за ти да се уклучиш туку ќе се јави ошта љубомора и ако не ги блокираш на фб домашните ќе ти осамнат ѕид пораки во стилот -Срцушке најмила те сака мама и слично :sick:Најлесно е да се скараш со некој преку фејзбук да му пишеш или инбокс или смс јас лично повеќе би го ценел чоекот што би ми кажал грст навреди во живо макар и без цел некаква...фејзбук раскинување е еднакво на кукавичлук
прашање : како вие го доживувате тој фејзбук broke up
 

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
фејсбук и врска факинг ретард .....................болештини на чекор
 

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.048
Поени од реакции
15.020
Фасти почна да се опаметува (y)
.....факт е дека се и сешто се објавува на фб......од типот на: јадам ова...правам ова.......со оваа на кафе......раскинувања......булшити...
 

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Не те сфатив, ќе објасниш подетално?
Да мислев на тоа дека луѓето шо седат на Фејсбук и се дружат со некој шо мислат дека е права личност тој а после излегува дека бил машко и пцујат све по список.:pos:

Добар одговор а??????????????:) Што е животот секоје верува у нешто ЦИА =Facebook

Како рече Зоки од к15 чудно како животот се поигрувал со тебе брееееј

pozz
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
прашање : како вие го доживувате тој фејзбук broke up
Многу тешко:place::place:. цела недела потоа пишувам срцепарајучи статуси :icon_lol:

On topic ( не дека не бев ) :
Проблемот е во тоа што луѓето со текот на времето се навикнаа своите чуства да ги изскажуваат само на интернет криеќи се зад мониторите. А штом е навика таа лесно се искоренува. Башка то и е многу полесно вака на интернет на некој нешто да му кажиш за разлика од ин лајв случувањата каде треба да го погледниш соговорникот и мора да го има тој ај контакт од кој што 90 проценти од луѓето се топат.
И мене сега еве ми е лесно да овде да си изнапишам се и сешто да му се изнаречам на некој туп глуп шутрак, срце маче:icon_lol:, сонце меѓутоа да го/ја видам во живо сигурно нема да излезат овие зборови од мојата уста. Затоа сите го сакаат фејзбукот ...зошто сите таму сме храбри.
Друг проблем е тоа што луѓето денес се толку желни за внимание и површни па почнаа да си кажуваат и кој број гаќи носат и да делат секакви приватни податоци случки со илјадници луѓе кој не ги познаваат.
 

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Мене не ми е јасно како може социјална мрежа да ви биде крива за нешто? Па добро Фејсбукот ти раскина или личноста? Ако личноста вредела нешто, или ако ти си и вредел/а нешто, ке се подпомислела дали ке ти раскине на Фејсбук, или преку порака или преку кој и да е кукавички и себештитечки начин.

Како може Фејсбук да уништува фамилии? Фамилиите се уништуваат меѓусебно, фејсбук им е само оруде, или место за битка понекогаш. А доколку ти се срамиш од сопствената мајка и од коментарите што таа би можела да ги остави, тогаш знаеш што треба да направиш нели? Не да ја блокираш затоа што тебе ти одговара така, туку да и кажеш лично да не го прави тоа затоа што ти смета. Значи да не и раскинуваш преку фејсбук затоа што не сакаш тебе да ти го прават тоа,

И ок, пишуваат секој пат кога ќе ги почеша левата веѓа и кога ќе им се приод во веце. Ама не е фејсбук крив за тоа, луѓето што така го користат се виновни.И да се во друштво, овие личности ке почнат да зборуваат така кога ќе се подопуштат.
Како што кажа погоре grunge girl, социјалната мрежа, било да е мсн, фејсбук, мајспејс или како и да е само им помага да се истакнат и изразат полесно на луѓето. Луѓето не чинат па сега фејсбук е крив. Неверојатно е како вината за нашата простоќа и малограѓансто успеваме да ја префрлиме на се живо и неживо.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom