S
Stef Bachatero
Гостин
Facebook status:single и веднаш ќе видиш која девојка те свиѓа или маж.
Добра ти е регистрацијата во потпис незнам точно дали е грчка или личи во стил на грчка .. ама сеедно иритирачко е нвм тоа.. јас одсекад ова го знаев и го мислев така да „не ми дојде памет сега“ туку сум си паметен од мали нозе..ако ова за тебе е мудрост тогаш супер сумФасти почна да се опаметува
.....факт е дека се и сешто се објавува на фб......од типот на: јадам ова...правам ова.......со оваа на кафе......раскинувања......булшити...
WTF???.многу пати ми се десило некој што сум ги сметал за животни сопатници од ведро небо psychos да ми пишат еј тео вака и вака јас никад повеќе со тебе.
Фејзбук првично за училишта бил направен фејзбук уништува се од другарство до фамилија ..
???Добра ти е регистрацијата во потпис незнам точно дали е грчка или личи во стил на грчка .. ама сеедно иритирачко е нвм тоа.. јас одсекад ова го знаев и го мислев така да „не ми дојде памет сега“ туку сум си паметен од мали нозе..ако ова за тебе е мудрост тогаш супер сумнего ако мислиш на други работи јас на кајгана не објавував секоја стотинка од мојот живот ПРО АЛИ ЏИ
--- надополнето: Sep 14, 2011 1:28 PM ---
И НАЈБИТНО ДА СЕ СПОМЕНЕ - ИТНЕРНЕТ МАЖИTE-SASHA4FIECE ИЛИ ТАКА НЕКАКО НЕ НИ САКАМ ДА МУ ГО ЗАПАМТАМ НИКОТ НА ТОЈ...КАКО ДА ГО НАРЕЧАМ ШТО КОМЕНТИРАЛ КАЈ ИНДИГО ДЕТЕ НА ЅИД - МУ ПЛАЌАШ ЛИ НА ТЕО ЗА ЛАЈКОВИ ?! МОЛАМ?! ...да бев доволно ретардиран ќе го најдев под дрво и камен и ќе го остаев полу инвалид..мене ацид ме банираше на 9 дена поади премногу теми а не поради напашање на некого ..профилот на тој идиотот според мене најправилно ќе биде или да се опомене или да се избрише - ИЗВИНЕТЕ ЗА НЕ ТАКА ГОЛЕМИОТ ОФ ТОПИК ...сегде постојат интернет мажи .. !
Паметно. Јас имам фејзбук профил со 19 пријатели (точно) и ретко се ставам на него... Ни ми е гајле што прават, ни ништо, онака кога ќе ми текне.Ne koristam facebook i stvarno ne mi e jasno koga ke sretnam nekoj zavisnik od fb koj ke rece " idam doma da vidam sto sum propustil na facebook "
Edinstveno sto koristam e skype, nisto drugo![]()
а ти тоа гледаш дома ааааWTF???