ФАРМА

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе па вие шо го резилите...не дека ја го сакам ама барем ќе има смеи..

И таму ли ке не брука бре -.- !

не не брука нас туку сам си се брука пошо не ја претставува цела македонија таму сам себеси си се претставува

Бај д веј
нетребаше да ја отворам темава пошо одма а се отвори тема за Боки,Фифи и слични се пишуваат вулгарности пцости и сл

Не ја претставува Македонија, преку Пинк е нешто влезен.
Не сме го пратиле ние сигурно, на А1 шоуто се дава еднаш дневно и тоа на полноќ така да сигурно на нашите не им дошло до Боки. Преку Пинк и Србија си влегол таму.

Јас не би рекла дека НИЕ го прогласивме ѕвезда, тој сам си се турка и претставува како таков... :)

Но сепак мора да му признаеш ,не е лесно да се прогласиш сам за ѕвезда и да станеш...човекот што има акал има и знае да го користи.

Доколку би бил нормален , Боки би бил легенда...но па не знам по што би бил славен...

Бај д веј
нетребаше да ја отворам темава пошо одма а се отвори тема за Боки,Фифи и слични се пишуваат вулгарности пцости и сл

Бај д веј, стварно не требаше. Утре ако Боки прдне ќе отвориш тема и за тоа? :smir:
Туку дај кажи дали е ова Фарма на А1 или некоја друга фарма пошто не сум по земјоделиево. Да ги спојам темите...

Бај д веј, стварно не требаше. Утре ако Боки прдне ќе отвориш тема и за тоа? :smir:
Туку дај кажи дали е ова Фарма на А1 или некоја друга фарма пошто не сум по земјоделиево. Да ги спојам темите...

Е ај де... влезе, излезе, стави нов лак... таа е, за среќа нема друга моментално :)

не не брука нас туку сам си се брука пошо не ја претставува цела македонија таму сам себеси си се претставува

До некаде си во право,сам се брука,кога ке размислам подобро што сака нека прави,и онака не го следам шоуво но зошто баш тој се нашол во ваква емисија кога можела друга личност да биде од Македонија?
На крајот на краиштата како што спомна некој овде се најде на право место:Свињата во свињармикот.
Кој и да го пратил ке си тера сеир од страна,дали ние Македонците или преку Пинк сеедно.

До некаде си во право,сам се брука,кога ке размислам подобро што сака нека прави,и онака не го следам шоуво но зошто баш тој се нашол во ваква емисија кога можела друга личност да биде од Македонија?
На крајот на краиштата како што спомна некој овде се најде на право место:Свињата во свињармикот.
Кој и да го пратил ке си тера сеир од страна,дали ние Македонците или преку Пинк сеедно.

Не ја претставува Македонија, А1 не го испратиле сигурно.
Преку Пинк е влезен таму, и така Пинк сакале емисија да му дадат итн.

абе што сака непа прае Боки и таа фарамта ми здосадија ваквите шоуа слични ко BIG BROTHER ,На оваа српскава фарма нема ни ф од фарма погледнете ја хрватската верзија стопати е поинтересна а и снимана е стопати подобро и подобро е продукцирана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom