ФАРМА

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува дека гледате срања од типот на реално шоу како што е „Фарма“ и „Големиот Брат“! Уште не ви е јасно дека ниту „Р’ од Реално шоу немаат? Бидете слободно 100% убедени дека ништо во тие шоу-изданија не е реално, уште помалку пак случајно. Се е точно предвидено со сценарио од кое секој учесник има свој дел кој што треба да го одигра и не смее да одстапи од тоа или пак да не го одигра. Гласањата немаат врска со реалната состојба за испаѓање или останување. Најчесто „режисерот“ сам одлучува кој останува а кој испаѓа според проценка на способноста да одигра атрактивни сцени на кои напалена тв публика ќе се пали уште повеќе па со тоа ќе го крава рејтингот на гледаност и цената на секунда емитување реклами. Се е заправо чист бизнис, нема реалност, не се залажувајте. Не е никој луд да инвестира во таков потфат и се да им остави на учесниците во раце со ризик да му избегаат нештата од контрола и шоуто да пропадне...како што имало случаи при лошо или недоволно режирање.

ај админи и модератори преименувајте ја темава во Фарма на Пинк

сега загледав фармава и гледам Екрем ја фаќа една за гз таа не реагира ни ништо а овој се Екрем се смешка ,сега играат на музика :drk:

ја имитира Карлеуша овој Боки со песнава ,исти стил како Инсомнија и таквите други срања:nesvest:
чиста копија на Индиска песна исто како што е и од Карлеуша Инсомнија копирана така и оваа ,немаат идеја ќе се китат со туѓи препеани песни и ќе им бидат хитови

--- надополнето ---

А знае ли некој зошто не ја даваат повеќе Farma на А1 ??

Затоа што имаме веќе македонски Пинк ,Пинк 15 и таму даваат Фарма

Марјан ќе победи,се знаеше тоа однапред.

А,мене фаворити ми беа Пеја и Баки али јебига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom