ФАРМА

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Боки вчера влезе на Фарма.
Коментарите со навреди над мојов пост покажуваат ниво на култура..

Има живот после фарма хаха овој му се спрема ке го тепа хахаххааа

Боки вчера влезе на Фарма.
Коментарите со навреди над мојов пост покажуваат ниво на култура..

Молам??? а што треба да ја величаме "нашата звезда (читај свиња)"??
Тој за мене е наказа крај на муабетот.

Ха! Нашата ѕвезда. Рацете да му се исушат на тој шо го пишел ова фекално растворение.

тебе да ти се исушат :jaj:

и доста со навреди за Боки вас ништо не ви згрешил остајте го раат што сака нека си прае

До тие што го навредувате погоре - добро нели сфаќате дека со самото тоа што сте влегле во темава и што сте пишале за него му ја зголемувате популарноста? Или треба некој да ви нацрта? Сто пати сум рекла, јас не го сакам Слаткај и не влагам во темата за Слаткар. Вие влагате во темите за Боки 13 и со самото тоа докажувате дека ви е интересен.

И јас истото го викам, многумина го навредуваат а први се за да видат или слушнат што направил, со кого се скарал итн. за да после имаат материјал за навредување.
Може да го сакаш, може да не го сакаш, така е со секоја јавна личност, но таков речник со кој многумина го навредуваат одговара баш за Фарма.

Јавна личност Виц на годината :toe:

За да бидеш јавна личност мора да поседуваш одредени квалитети и способности и да си пример за културна личност но во овој случај мислам дека режисерите и уредниците на емисии се за казна и осуда бидеиќи се поигруват со едно кутро дете со посебни потреби:mist:
Едноставно несум во состојба да го удостојам да му го спомнам името:angry3:

Ѕвезда бил... :icon_lol: Боки бе! Среќа моја не гледам телевизија, па вакви појави не сум должна да гледам. Ама негов избор, он си знае најдобро...

Ѕвезда бил... :icon_lol: Боки бе! Среќа моја не гледам телевизија, па вакви појави не сум должна да гледам. Ама негов избор, он си знае најдобро...

Секое поднебје си има свои мерила за ѕвезди, кај нас се такви да Боки го прогласуваме за ѕвезда, на запад се други во Иран се трети. И да имаш голема среќа

Секое поднебје си има свои мерила за ѕвезди, кај нас се такви да Боки го прогласуваме за ѕвезда, на запад се други во Иран се трети. И да имаш голема среќа

Јас не би рекла дека НИЕ го прогласивме ѕвезда, тој сам си се турка и претставува како таков... :)

Боки во Фарма е ко дете во слаткарница - и двајцата се на право место и нека останат таму подолго.

Јас не би рекла дека НИЕ го прогласивме ѕвезда, тој сам си се турка и претставува како таков... :)

Да не ние, ама тако званите медиуми со тако звани водители и уредници, кој да имаат барем два реда школо или барем да прелистаат една книга од историја на уметност ќе го игнорираа, ама ете
имаат добри потпирачи за коленици и ни го туркаат, а ние така пасивно го прифаќаме, или пак од она што го гледаме дека не може да организира еден самостоен концерт и не може и во една обична биртија да собере публика го симнуваме под земја ама он никако да сфати дека, не го бива и дека треба да фати мотика или овци да чува и пак го туркаат јас незнам зошто, а изгледа и ти и многу други се прашуваат Кој го е*е боки што е нон-стоп на телевизија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom