Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имат такви што гледаат "Фарма" ?!![]()
И таму ли ке не брука бре -.- !
Јас не би рекла дека НИЕ го прогласивме ѕвезда, тој сам си се турка и претставува како таков...![]()
Бај д веј
нетребаше да ја отворам темава пошо одма а се отвори тема за Боки,Фифи и слични се пишуваат вулгарности пцости и сл
Бај д веј, стварно не требаше. Утре ако Боки прдне ќе отвориш тема и за тоа? :smir:
Туку дај кажи дали е ова Фарма на А1 или некоја друга фарма пошто не сум по земјоделиево. Да ги спојам темите...
не не брука нас туку сам си се брука пошо не ја претставува цела македонија таму сам себеси си се претставува
До некаде си во право,сам се брука,кога ке размислам подобро што сака нека прави,и онака не го следам шоуво но зошто баш тој се нашол во ваква емисија кога можела друга личност да биде од Македонија?
На крајот на краиштата како што спомна некој овде се најде на право место:Свињата во свињармикот.
Кој и да го пратил ке си тера сеир од страна,дали ние Македонците или преку Пинк сеедно.