Fargo

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
треба ли да го гледам филмо или може да почнам одма со серијатс

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Почнувам да ја гледам со невиден хајп епизодава, чувствувам дека ќе ме раздрма и ќе биде најепско нешто на планетава.

The truth is out there.

Последните пет минути како промоција за The X-Files беа.

Последно уредено:
Фантастична епизода, последните 3-4 се која од која подобра.

Малку ми е чудно и глупо она со летачката чинија, мојата рекција беше како на Пеги

tumblr_nz1sraRynH1t1msx7o1_250.gif

tumblr_nz1sraRynH1t1msx7o3_250.gif

tumblr_nz1sraRynH1t1msx7o2_250.gif

Малку ми е чудно и глупо она со летачката чинија
Работата е што имаше хинтови за ова и на почетокот, така што не треба да реагираме изненадени.

Работата е што имаше хинтови за ова и на почетокот, така што не треба да реагираме изненадени.
Дада, се секавам уште од првата епизода па на неколку наврати до сега истото се случува.

Ич ама ич не ми се сфиѓаше нараторот.
Ко да мораше некој да ми соџвака да разберам тоа што веќе го бев разбрал.

Рестото топои.
9/10

Ко да мораше некој да ми соџвака да разберам тоа што веќе го бев разбрал.
Нараторот беше да разбереме нешто повеќе околу Индијанецот, зошто ги шитна Герхардс, зошто е загреан толку многу да ги скине Пеги и Мет Дејмон. Но не знаеше ни он да елаборира, ни даде опции и не остави да погодуваме :D

Нараторот беше да разбереме нешто повеќе околу Индијанецот, зошто ги шитна Герхардс, зошто е загреан толку многу да ги скине Пеги и Мет Дејмон. Но не знаеше ни он да елаборира, ни даде опции и не остави да погодуваме :D
Да ама тие опции ако некој не ги размислил сам во себе до сеа ондак нека се откаже од серијата.
Ко за рака ме зема и ме водеше и нишо ново не ми кажа нараторот.

Перфекција, кога животот ти дава хардкор олдскул 70 ти пуцачина со двете раце прифати ја па дури и ако се појави љубопитно уфо од нигде никаде, додека Рамбо Индијанец ништи се пред себе. Серијава е константно она што ниедно друго шоу не било, а тоа е да биде кул. А кул е и музиката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom