Fargo

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
Последнава епизода со газеше.
Црнецот каков тајминг за да цитира нешто, најак! :D Си поштува цитати како никој.

Не знам како ќе се одвива последните 3 епизоди, ама засега сезона 2 > сезона 1. Уште Били да глумеше у втората сезона тоа ќе беше врв.

Последната епизода ми почна како да ми фали нешто, како да сум испуштил важни сцени, можеби преспиени? Кога црнчето со браќата тргнаа со колите накај Gerhards , не дадоа што се дешава нели оставија за следна епизода, за 7ма? А во седма епизода веќе црнчето е во хотелот ... како е можно да сум пропуштил .. во 6та епизода да прегледувам пак ? дека ги бришам одкога ги гледам да не ја симнувам џабе.....

Последната епизода ми почна како да ми фали нешто, како да сум испуштил важни сцени, можеби преспиени? Кога црнчето со браќата тргнаа со колите накај Gerhards , не дадоа што се дешава нели оставија за следна епизода, за 7ма? А во седма епизода веќе црнчето е во хотелот ... како е можно да сум пропуштил .. во 6та епизода да прегледувам пак ? дека ги бришам одкога ги гледам да не ја симнувам џабе.....
Преку дијалог се откри се што се случило.
Црнецот го уби главниот Герхард, тој што доби излив во првата епизода. Затоа го правеа погребот во последнава епизода, нели го закопаа него заедно со Rye ама без неговото тело.
После тоа си заминале.
Се има во дијалозите меѓу ликовите ако забележа во седмата епизода.

Сеа почнав да ја глеам вторава, стигнат сум докај 5-та. Темава не ја читав, због ради споилери.
Мое мислење е, дека е многу добра, иста или подобра од првата. Истото го мислев и за втората сезона од Тру Детектив и знам дека повеќето мислат обратно. Ја у ствари никако не можам да најдам серија што ми се свиѓа, а да не е комедија. (до сеа само Тру Детектив, ова и Гејм оф Троунс). Времето си го трошам за глеање поише филмови.

Најбољи момент до сеа (до 5-та сум) у оваа сезона ми е како црнецот го долови точно тоа што го чувствуваше кон нив, при првиот контакт со провинцијалските џандари/шерифи.
Тоа дека има нешто кај нив што му се свиѓа. Мене ми остави впечаток, затоа што е според мене баш прецизно доловено. не идам даље да не споилеришам

Последно уредено:
Баш ме интересира индијанецот каква насока ќе фати сега. Дали и каков фактор ќе биде во завршницата.

1sij52t.jpg

Oh man, Breaking Bad much?

Вторава сезона е Breaking Bad за првата сезона!!!

Дефинитивно најдобрата серија моментално. Првата ми беше ептен јака, ама успеаа и со вторава да го задржат истото ниво, па можеби дури и да отидат чекор понапред. Браво :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom