- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 738
треба ли да го гледам филмо или може да почнам одма со серијатс
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш да почнеш одма со серијата.треба ли да го гледам филмо или може да почнам одма со серијатс
Не знам ова добро или лошо е?Вторава сезона е Breaking Bad за првата сезона!!!
Работата е што имаше хинтови за ова и на почетокот, така што не треба да реагираме изненадени.Малку ми е чудно и глупо она со летачката чинија
Дада, се секавам уште од првата епизода па на неколку наврати до сега истото се случува.Работата е што имаше хинтови за ова и на почетокот, така што не треба да реагираме изненадени.
Нараторот беше да разбереме нешто повеќе околу Индијанецот, зошто ги шитна Герхардс, зошто е загреан толку многу да ги скине Пеги и Мет Дејмон. Но не знаеше ни он да елаборира, ни даде опции и не остави да погодувамеКо да мораше некој да ми соџвака да разберам тоа што веќе го бев разбрал.
Да ама тие опции ако некој не ги размислил сам во себе до сеа ондак нека се откаже од серијата.Нараторот беше да разбереме нешто повеќе околу Индијанецот, зошто ги шитна Герхардс, зошто е загреан толку многу да ги скине Пеги и Мет Дејмон. Но не знаеше ни он да елаборира, ни даде опции и не остави да погодуваме![]()