Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
74 + уште Рамос Кака и Л.Фабијано...не сум задоволен од денес..очекував многу повеке...

56 поени, 5 Снајдер, 4 Ван дер Варт :kesa:, утре Кака, Чави и Давид Виља.:toe:

Јас 50 уште Роналдо,ЧАви,Чаби Алонсо,Маикон,Ќелини,Хамшик.Имам значи надеж за висок Ранк.Хандановиќ ќе го зачувам со 1о поени не ризикувам со Цезар.А и Меси ќе остам капитен.Што е сигурно сигурно е,да не одам премногу на ризик.

Буфон како голман лош избор прими гол и неверојатно излезе на полувреме.

Го имав Ќелини и ништо 3 бода,ме отепа.Утре барем Маикон,Роналдо и Хамшик ги имам.Да се качам малце.И по кој знае кој пат прашувам:дали го знаете кодот за Кајгана лигата?

Го имав Ќелини и ништо 3 бода,ме отепа.Утре барем Маикон,Роналдо и Хамшик ги имам.Да се качам малце.И по кој знае кој пат прашувам:дали го знаете кодот за Кајгана лигата?

19183-44998 на прва страна го имаш...

Ај некој нека ми каже зошто добивам бодови, а ме нема на листата Кајгана? што е работава бе:kesa:

На крај на колото листат ќе ја има на кајгана лигата. Значи задутре вечер.

Посно денеска. 0 поени Накамура, 3 Бентнер и 8 ван Бомел (има нешто + пошто ми беше капитен). За утре ги имам Алвес и Фабијано(бра), Бока(бск) и двајца од Нов Зеланд :) . 32 points, so far ..

Алкараз ми донесе 11 бодови, мераци. и одма на 11 место си отидов, а на арсенал македонија на 3то место а на ворлд куп на прово. Ми останаа уште од двајца да земем поени, од јаја туре и лихтечер, али не очекувам многу од нив. Како и да е од средните играчи кај мене многу слабо имав поени едино од Демпси а криво ми е што Озил го имав во измени али не бев дома за да го ставам а со него ќе бев уште погоре.

А и на предиктор си ја фатив Италија парагвај х. ПОсле слабите партии на руни и Перси и ето милсев дека ќе паднам долу на табела но вечерва се сврти ситуацијата. Испадна од одбраната најмногу поени да имам. :back:

Засега имам 52 поени, а ги имам уште Бастош, Кака, Виља и Јун Нам.

Алкараз ми донесе 11 бодови, мераци. и одма на 11 место си отидов, а на арсенал македонија на 3то место а на ворлд куп на прово. Ми останаа уште од двајца да земем поени, од јаја туре и лихтечер, али не очекувам многу од нив. Како и да е од средните играчи кај мене многу слабо имав поени едино од Демпси а криво ми е што Озил го имав во измени али не бев дома за да го ставам а со него ќе бев уште погоре.

А и на предиктор си ја фатив Италија парагвај х. ПОсле слабите партии на руни и Перси и ето милсев дека ќе паднам долу на табела но вечерва се сврти ситуацијата. Испадна од одбраната најмногу поени да имам. :back:

Приклучи се и на Арсенал-Маниа..

Вчера Ето - 5 Снајдер 5 За денес го имам елано Лусио...

Сега направив мали измени во составот ги ставив во напад Меси Игуаин и Форлан а ги извадив Ето , Ди натале и Хунтелар....
Во одбраната го извадив сонг го ставив Сања... :) па вака ке излгеда некако
-Нојер-
Лусио -- Тери -- Сања--
Елано--Снајдер--Џерард--Гургуф--
Меси -- Форлан---Игуаин..
:)

70 поени ги пресметав сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom