Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работава....моите поени не ги има запишано во табелана на Кајгана Лига ???????????

Џерард го имам и како капитен и ем даде 1 гол охохо ! го имам и тери ! за утре не очекувам многу поени затоа што само нојер ми игра.. :)

--- надополнето ---

Денес влегов во лигата на СпортДенес и во лигата на Гјоре Милан инче тимот ми се вика Ирвас а Менаџер Димита_89 .. :)

Барем да ме излажеше нешто :)

И јас се вклучив во лигата 41 поен имам

:vozbud::vozbud:10 поени од Хандановиќ,ајде денеска уште Красиќ и Пантелиќ ги имам.:vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud:10 поени од Хандановиќ,ајде денеска уште Красиќ и Пантелиќ ги имам.:vozbud::vozbud:

Oти Ханданович кога нема да ја минат групата или па и да ја минат одма ќе одпаднат?Има доволно голем буџет за цел тим.

Од 4 играчи до сеа имам 40 поени останатите немаат почнато :)

^Брат го ставив Хандановиќ чисто од радозналост,инаку ми е трет голман после Цезар и Лорис.Човекот си одбрани одлично и доби 10 поено што е фантастично за голманската позиција.Ова коло ќе го чувам,па другите ќе ги менувам кој како ми одговара.

По 3 поени од Видич и Красич......за вечер ги имам уште Лам и Озил.....

Од 5 играчи досега имам 34 поени, Хандановиќ 10, Тери и Руни ме разочараа вкупно 7, Евра 8, Меси 9 и за вечер го имам Лам.

Абе ја игра некој Castrol Predictor Challenge??

Ај кажете ми го кодот за некоја лига?

ме зезна Красич мамето глупаво негово, го мењам сега ке мора Рамос да го ставам...

Од 6 играчи имам 42 поена но ќќе ги тргам Тери-со Ван дер Вил и Гуркуф-Хамшик и се надевам на повеќе.Инаку ДАЈТЕ КОД ВЕ МОЛАМ за во кајгана лигата.

Лам асистенција, ако не прими гол 4+3+3 ке биде 10ка а можеби и повеке..

--- надополнето ---

леле леле Подолски 15 поена , кој го има алал да му е...

Lahm 13 поеничиња, Озил 6...

Милер и Полди по 15, ама никој ги немаше... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom