Fantasy Premier League 2024/25

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.978
Поени од реакции
1.406
колку ми е тапа колово, па уште и знаев дека Енванери ќе среди барем асист и го фукнав на клупа пошо немав идеја место кого да го ставам. Палмер 2,Исак 2, Роџерс 2 :cool:
28 поени убедливо најслабо до сеа, али ајде утре Салах/Гакпо/Слот + Роџерс у среда за да дигнеме до 50/60 поени :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.482
Ај привршавај сезонава и мрш за Арабија.
Нова ситуацијаа...да го имаш Салах капитен и да се радуваш дека му поништија гол :mad:

Колово и со Салах капитен се паѓа на оверал!

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.179
Поени од реакции
13.460
Да прашам чипов за Assistant Manager уствари предноста да го искористиш е тоа што ќе го добиеш како free transfer со него (после 3 кола за секое наредно ќе ти се наплаќа како трансфер на играч), а не дека само еднаш во сезона можеш да го активираш Assistant Manager? Уствари нема логика да играш без Assistant Manager или лошо го имам сфатено?

Член од
11 април 2012
Мислења
4.779
Поени од реакции
5.544
Да прашам чипов за Assistant Manager уствари предноста да го искористиш е тоа што ќе го добиеш како free transfer со него (после 3 кола за секое наредно ќе ти се наплаќа како трансфер на играч), а не дека само еднаш во сезона можеш да го активираш Assistant Manager? Уствари нема логика да играш без Assistant Manager или лошо го имам сфатено?
Чипови се за пи*** само Вајлд карта користам :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Чипот е валиден 3 кола, за второ и трето коло ако сакаш да го смениш ти се смета како трансфер. После 3 кола го губиш менаџерот.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.482
Гакпо нема да игра ни утре, Амад прва измена се повредил, влага Ден Брн со 0 поени. Супер, велам.

Имам 1 трансфер за следно коло. Да лета Емери, да биде заменет Амад или да истурам бес врз Гакпо? И јас би сите 3.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.912
Поени од реакции
10.217
Гакпо нема да игра ни утре, Амад прва измена се повредил, влага Ден Брн со 0 поени. Супер, велам.

Имам 1 трансфер за следно коло. Да лета Емери, да биде заменет Амад или да истурам бес врз Гакпо? И јас би сите 3.
За Амад е завршена сезоната, продавај го побрзо додека држи цена у недела беше 5.5 сега е 5.1.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.482
За Амад е завршена сезоната, продавај го побрзо додека држи цена у недела беше 5.5 сега е 5.1.
5.5 е сега, 5.3 можам да го продадам со тоа што имам фора за -0.1 без да изгубам ништо. Затоа можам да почекам уште малце со него.
И да не беше повреден веројатно на клупа ќе ми беше следната.

Куња - Гакпо како најпривлечен трансфер ми е.
Челзи би можеле да кикснат со Вила.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.978
Поени од реакции
1.406
Ja go smeniv nwaneri so amad pred da kazat deka e povreden sto e win win, ama go ostaev na klupa i sega se nadevam deka Gakpo nema da bide ni na klupa utre. Spored infovo od press nema da igra ni utre.

Kajgana Shop

На врв Bottom