Fantasy Premier League 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ги гледам лигите кај што играм сега, Кејн капитен ќе ми беше тикет назад во борба за прво место. :( Вака, како Јунајтед ќе се борам за топ 4... Наредно коло ќе одам со Варди, може и него ќе му текне да распука вака.

Јас, пошто сум најпаметен на светов, го тргнав за Сон. Фантастична идеја да ги заебам сите. Вие бар ќе имате втора шанса. :(

Аха, втора шанса. Ќе биде зацементиран на клупа со Сотон милион отсто.

Последно уредено:
71 без Кресвел, Ричарлисон и Антонио.

На Стоунс и Гундоган и у среда ќе им влезат поениве така?

62. Уште Диње, Лингард и Бамфорд, Едерсон, Гундоган, Диас. Не ќе да е лошо некој од првите 3 да не игра со оглед на тоа дека имам 37 поени на клупа.

Скок на 2 место во мкд и 1 001 оверал.

62. Уште Диње, Лингард и Бамфорд, Едерсон, Гундоган, Диас. Не ќе да е лошо некој од првите 3 да не игра со оглед на тоа дека имам 37 поени на клупа.

Скок на 2 место во мкд и 1 001 оверал.

Еден бенч буст те делел од прво :rolleyes:

Точно пет минути до објавувањето на составот на Сити и кревањето на мојот холестерол до плафон.

Секако, Стоунс и Стерлинг на клупа. Искрено се надевам дека на ова говно ќељаво ќе му падне Баерн во ЛШ и ќе го истресе за сите пари.

Последно уредено:
Точно пет минути до објавувањето на составот на Сити и кревањето на мојот холестерол до плафон.

Секако, Стоунс и Стерлинг на клупа. Искрено се надевам дека на ова говно ќељаво ќе му падне Баерн во ЛШ и ќе го истресе за сите пари.
1615395848546.png1615395856193.png

Среќа минатото коло не ми беше капитен иако беше двојно коло за нив

1615395885266.png

Ама затоа лупнав троен капитен во двојното коло пред тоа

1615395910085.png

Мирољубиви 0-0 со одбранет пенал на Едерсон :ljubove:

Ма ќе одам за инает, да видам баш колку може да потоне.
Ворд-Праус игнорирајте го, тоа ми е вторага најлоша одлука во животот по онаа да се појде во Созопол на летен одмор.

Прегледај го приврзокот 286808
Пак ќе кажам....можеби и не е до толку лош Созопол...шо знаеш...

Така треба, само едерсон за капитен секое коло...

Хеј животе хеј судбино

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom