Е брат тоа е прашањето. Дали стерлинг, дали Едерсон дали Стоунс...На кој ќе ставиш трипл? Јас пак земав играч од Сити, ама Пеп може да ми ги одмора трите играчи, сеа кога ќе размислам боље од ВБА да земев
Stones ne, isto i Sterling go menuva, jas gundogan go staviv kapiten, epten odmarashe mora da igra sega, ali pa Pep i Sane posle dobri utakmici pola sezona na klupa go cuva, zatoa samo mocana PL ke osvoi so Siti, idiotЕ брат тоа е прашањето. Дали стерлинг, дали Едерсон дали Стоунс...
Се мислам и - 4 да идам за 3 измени да напраам па да фатам 5ка дупло коло. Стоунс или Диаз ми се фаворити сеа за сеа, или пак може Едерсон (најстабилен ми е некако за трипл)
Едерсон некако најбоље опција ми се виде.Stones ne, isto i Sterling go menuva, jas gundogan go staviv kapiten, epten odmarashe mora da igra sega, ali pa Pep i Sane posle dobri utakmici pola sezona na klupa go cuva, zatoa samo mocana PL ke osvoi so Siti, idiot
Да стигнат вакциниве и обавезно да му дадеш втора шанса на СозополМа ќе одам за инает, да видам баш колку може да потоне.
Ворд-Праус игнорирајте го, тоа ми е вторага најлоша одлука во животот по онаа да се појде во Созопол на летен одмор.
Прегледај го приврзокот 286808
Толку трауми имам од проклетиот Пинк Пантер на плажа и ужасниот ќебап, не фала.Да стигнат вакциниве и обавезно да му дадеш втора шанса на Созопол
Не жалиме луѓе кои ставаат голман за капитен.Ви кажав дека Едерсон ми е капитен така?
FixedНе жалиме луѓе кои ги имаат Бруно и Шо и ги оставаат на клупа.
Бруно, кој е измислен за играва и Шо, кој е трет по креирани шанси во 2021.. Малку ти е. Памет за другпат.
Fixed![]()
Јас, пошто сум најпаметен на светов, го тргнав за Сон. Фантастична идеја да ги заебам сите. Вие бар ќе имате втора шанса.Направи едно за ликови кои го тргнаа Кејн од капитен за Рахим Стерлинг.