Fantasy Premier League 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не е он крив, ние сме криви што го имаме.
Ќе го изеде помрачина кај и да е

Дупло коло, активиран трипл и пак ни 100 поени не можам да соберам.

Море ни 80 нема да имам, ќе одигра очајна партија и Салах.

На драфт без никаков капитен можно е повеќе да соберам :facepalm:

Многу лоша сезона.

Таман сеа Јоргињо и Салах по еден хет трик и фаќам 100ка.

Напаѓачите ми се катастрофа цела сезона.

Бамфорд не го земам од инат, Кејн таман го земав му падна форма, Варди исто, ДКЛ го имав еден убав период ама сега кога го вратив е мизерен, го имав Ингс, Марсијал, Лаказет мислам.... заникаде.

Вернер бе :(

Добро ќе дојдеше голов..

Секако, од групата на отпишани германци си растура црнчево

1614896461124.png

81 поен, дај шта даш

Ха, првото дупло коло матер ми ебаа играчи на лидс и сотон со откажани утакмици, сеа со ТЦ Кејн мочани 70бода, партал ранкот од 8к на 15к...
Жити се, не давај големи дупли кола повеќе ...

Осеќам дека очекува не болка и следната рунда со рулетот на ќелавицата.

Ми остана само едно решение. Да го банирам копукот од лигата што е прв и да ја преземам првата позиција.

Првпат игра сезонава, по темплејт, начека да ми се одложат две текми кадешто имав 7 играчи и дојди стопи му ги тие 60 поени предност.

Влегов -8 за Барнс и ДКЛ, во две кола двајцата собраа пет поени. Па леб не заслужувам да јадам, а не игрици да играм.

100че, автогол пишаа иначе претходно беше асистенција за Сон. :(

122(-8) со ББ. Очекував 20-30 поени повеќе ама не е лошо со оглед дека другите имаа слабо коло. Скок од 8к на 2к.

Од трансфери на неделата издвојуваме:

aina.PNG
barnes.PNG

Престанав да се замарам веќе. Не ни отварам да видам кој дал голови ниту кој добил бонус поени.
Ќе продолжам да праам трансфери ама дали ќе напраам поени баш ме заболе.

Последно уредено:
Од трансфери на неделата издвојуваме:

Прегледај го приврзокот 286736
Прегледај го приврзокот 286737

Престанав да се замарам веќе. Не ни отварам да видам кој дал голови ниту кој добил бонус поени.
Ќе продолжам да праам трансфери ама дали ќе напраам поени баш ме заболе.

Ова е најсмешно, жими све. Врхунац левел куроболие и искрена машка човечка разочараност.

Ова е последното дупло коло?

Ова е последното дупло коло?
Ќе имаат дупли кола екипите што ќе играат полу-финалиња во ФА Куп. Исто Сити играат 2 утакмици колово што следува. (Ѓаволот што ме натера да го земам Едерсон место Лорис кој си лапна 2 клин шита колово). Уште тоа останува мислам и да се доиграат заостанатите.

Ќе имаат дупли кола екипите што ќе играат полу-финалиња во ФА Куп. Исто Сити играат 2 утакмици колово што следува. (Ѓаволот што ме натера да го земам Едерсон место Лорис кој си лапна 2 клин шита колово). Уште тоа останува мислам и да се доиграат заостанатите.
Мене ми е да знам дали да лупам трипл каптан сеа на Сити или да чекам.
Се забораив две кола по ред да напраам трансфери и...

Ма ќе му влезам ко Симо со бичкијата...

Мене ми е да знам дали да лупам трипл каптан сеа на Сити или да чекам.
Се забораив две кола по ред да напраам трансфери и...

Ма ќе му влезам ко Симо со бичкијата...
На кој ќе ставиш трипл? Јас пак земав играч од Сити, ама Пеп може да ми ги одмора трите играчи, сеа кога ќе размислам боље од ВБА да земев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom