Fantasy Premier League 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е да има измени, ама во глобала има океј цени. Заха на пример е bargain, а и ставен е во средина оваа сезона, лани напад беше ако не се лажам. Ќе видиме со Кејн дали ќе ризикувам на почеток, сите знаеме како игра Кејн во Август.
1564846497990.png

Можно е да има измени, ама во глобала има океј цени. Заха на пример е bargain, а и ставен е во средина оваа сезона, лани напад беше ако не се лажам. Ќе видиме со Кејн дали ќе ризикувам на почеток, сите знаеме како игра Кејн во Август.
Прегледај го приврзокот 214126

Нема везе. Лани и во август беше добар. Јас и сезонава го земам од прво коло :)

Се мислам дали Де Брујн ики Пепе и дали воопшто вреди одбранбен од Манчестер Јунајтед или Арсенал.

1885ECD9-DB8C-4490-87BF-14DBC15AEB0C.png

Или ...

896A0F0B-5BF4-4D47-AFDB-8B00FF64E787.png

Последно уредено:
Приклучувајте се во лигата што ја направил Дани
Кајгана лига
Kajgana Classic: bkrux2
Kajgana H2H: grxy35

Нема везе. Лани и во август беше добар. Јас и сезонава го земам од прво коло :)
Лани му беше прва сезона кај што даде гол во август. [emoji3] Ќе размислам дали Кејн или Обамејанг да го земам.

Се ќе беше бољи ако Пеп не ротираше играчи цела сезона

Вака сега само ќе се мислам меѓу Стерлинг и Салах...или па некоја си трета опција кај што downgrade за Стерлинг и Де Брајне...

Зезнато бе..

Стерлинг е 0.5 поевтин од Салах....ама не ми мења тој 0.5 ништо сега.....а можда после ќе ми?

Ах, ти ибам играта :D

Дечки, Ван Бисака е дефанзивен бек. Не дека не оди напред ама не е Дани Алвеш тип на бек што креира, асистира итн. Да не испадне солам памет ама не знам колку придонес може да има во вкупните поени.

не знам колку придонес може да има во вкупните поени.
Има, има, од лани го имаме у ФПЛ ние :D Е сеа јбг, лани поевтин беше, ама секако е бољи опција од некои други играчи за таа цена + дел од топ 6 екипа каде што ќе биде стандарден играч па hopefully и тоа би донело некои чисти мрежи.

Плус е магнет за бонус поени пред се

Дечки, Ван Бисака е дефанзивен бек. Не дека не оди напред ама не е Дани Алвеш тип на бек што креира, асистира итн. Да не испадне солам памет ама не знам колку придонес може да има во вкупните поени.

Пак мислам е добра опција АВБ.
5.5м за дефанзивец од Јунајтед. Можеби ќе нема голови и асистенции, но очекувам 10-15 клин шитови сигурно.
Лани покрај клин шитот и добар број на бонус поени добиваше.

Ако дојде Мегваер и тој би бил добра опција. Иста цена е, а при прекини обавезно е напред.

Ако оваа година Манчестер изиграат подобро во одбрана, односно имаат поголем број на клин шит за разлика од лани, сигурен сум дека Ван Бисака следна сезона ќе има цена од 6.5-7.0
Едноставно секој натпревар каде Кристал Палас не прими гол, он имаше сигурно два-три поена бонус. Онака лабаво.

Од тие бекови што асистираат се Дигње и Холебас ама па од друга страна нивните тимови примаат многу голови, така да незнам дали се исплатливи за во комбинација.

Ми треба мал совет од Тотенхем фанови за да знам дали Орие ќе биде десен бек или имаат друг на уѓ за замена за Трипиер.
Автоматски споено мислење:

Отворен сум за предлози и сугестии. :)

Прегледај го приврзокот 214232

Слаба одбрана, слаба клупа.
Средината ти е топ, нападот истотака.
И би го ставил Медисон или Редмонд на местото на Перез од Лестер.

Ако оваа година Манчестер изиграат подобро во одбрана, односно имаат поголем број на клин шит за разлика од лани, сигурен сум дека Ван Бисака следна сезона ќе има цена од 6.5-7.0
Едноставно секој натпревар каде Кристал Палас не прими гол, он имаше сигурно два-три поена бонус. Онака лабаво.

Од тие бекови што асистираат се Дигње и Холебас ама па од друга страна нивните тимови примаат многу голови, така да незнам дали се исплатливи за во комбинација.

Ми треба мал совет од Тотенхем фанови за да знам дали Орие ќе биде десен бек или имаат друг на уѓ за замена за Трипиер.

И Вокер-Петерс е во игра.
По 5 милиони се двајцата. Убава цена, но очекувам да се ротира на десна бековска позиција во Тотенхем.

За почеток можно е и повеќе да игра Вокер-Петерс.
Јас би ги одбегнал и двајцата.

Кога ќе ги додаваат новите играчи? За Кеан ми е муабетот...

Јакиот играч што нема да даде повеќе од 7-8 гола :D

jVPIbo3.png

Последно уредено:
Back
На врв Bottom