Fantasy Premier League 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, периодов го склопивме првиот македонски ФПЛ информатор (https://fpl.mk). Знаеме дека кај нас има многу менаџери и фантази зависници, па ако ви треба помош, слободно посетете нè: имаме многу корисни информации, интересни статистики и анализи. Бујрум и во нашата приватна лига, "FPL.mk 2019/20" со код: 8m2wuz

Mногу ги фаворизирате играчите од вашите омилени тимови. Само што ќе фрлам поглед на поголемиот дел од тимовиве, одма знам за кого навивате. :D Затоа ние шо си навиваме за тимови од другиве лиги си газиме. :P

Прв тим - Алисон, Ван Дајк, Робертсон, ВанБисака; Деклан Рајс, Жоржињо, Б.Силва Л.Моура, Заха; Агуеро и Кејн... Резерви Шмајхел, Кинг, Кели и Реид...

Абе што е проблемот со апликацијата оваа година? Го направив тимот од компјутер и сега кога се логирам од телефон ми дава пак да бирам тим.

Абе што е проблемот со апликацијата оваа година? Го направив тимот од компјутер и сега кога се логирам од телефон ми дава пак да бирам тим.

Со истиот акаунт си логиран?

Со истиот сум, никогаш не сум имал ваков проблем досега.

И онака не е стартувано.
Пробај избери тим преку мобилен, и да видиш дали ќе ти ги смени на десктоп.

И онака не е стартувано.
Пробај избери тим преку мобилен, и да видиш дали ќе ти ги смени на десктоп.
Ја избришав апликацијата и симнав наново и се среди.

Lee Grant 5.0m :pos: Pickford киксеров 5.5m колку биле издрогирани бе кога ги одредувале цениве

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Засега ова, до утре којзнае што се ќе се смени. Моментално дилема ми е дали да го земам АВБ и Пепе или да остане вака со Диње и Сигурдсон. Незнам Лаказет дали ќе биде спремен за со Њукасл ако не во тој случај Пепе игра од прва мин 99% па може и би вредел ризикот, а Диње ми е suspect ради продажбава на Геје, промаја ќе им дува сега незнам колку ќе може да оди напред.
Се ова отпаѓа ако го земам Салах
7132d5e1f7984822ec9b169c64729a08.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Back
На врв Bottom