Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Се ми е црвени стрелки, ама у купот идам следна фаза. :icon_mrgr:

70, појма немам дали сум поминал даље. Треба да сум во купот бидејќи имав океј поени и минатото коло.

68 поени, сегде нагоре сум отишол у лигиве и у сите освен у таа за трол фудбал сум у топ 10, у Македонија 56ти, у куп го искинав дечкото и идам даље. Не е лошо :ROFLMAO:

Моменто кога на клупа имаш дупло повеќе поени, отколку цел прв тим...

ме искинааа на купот.. најслабо коло до сеа, а тој противникот од купот најмногу поени ова коло собра телето... се по 40-50 максиум поени имаше, сеа 72 :pos:

80 поени. Голем скок во ранкот во сите лиги. Вчера 3 минути пред крајот на рокот го ставив Де Брујн капитен. Најдобра одлука што сум ја направил во играва :D

Заха го земав наместо Ају и го ставив капитен за утре.

Да знаев ќе искористев некој од џокерите.. :/
Не се замарај со купот, глупости е, ти треба невидена среќа за да стигнеш далеку.

Јас на пример испаднав за еден поен од мртов тим без трансфер од 8-мо коло.

За 1 поен испаднав од купот, бем ти Чех да ти заебам, 4 комада прими.

За 1 поен испаднав од купот, бем ти Чех да ти заебам, 4 комада прими.
Исто и јас со Белерин.
А шлаг на тортата беше тоа што противникот мој у купот имаше двајца повредени на терен и Агуеро, собра 10 поена од Кресвел, па се повреди Кресвел у 85-та, влезе Оксфорд место него, а трета замена му е, за да му даде 1 поен да ме елиминира.

Исто и јас со Белерин.
А шлаг на тортата беше тоа што противникот мој у купот имаше двајца повредени на терен и Агуеро, собра 10 поена од Кресвел, па се повреди Кресвел у 85-та, влезе Оксфорд место него, а трета замена му е, за да му даде 1 поен да ме елиминира.
Елиминација на многу педерски начин. Плус, Сања и Коларов ги имам, примиле мртов гол и за клин шит кинење 8 поени од двајцата.

Нема поента вака купот, барем да направат за секоја победа во купот да ти дава +1 милион за трансфери, за да има некаква поента.

Елиминација на многу педерски начин. Плус, Сања и Коларов ги имам, примиле мртов гол и за клин шит кинење 8 поени од двајцата.
Офсајд беше голот на Борини иначе. :tapp:
А, да, а прва замена на мојов му беше Бен Ватсон од Ватфорд кој изведува корнер, му мава на Матиќ у рака, свират пенал и асистенција му даваат за голот од пенал. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom